Aktív témák
-
harry
veterán
8cm es ventihez nyugodtan vághatsz 8cmes lyukat, sőt nekem 9cmes lyuk van :) Mivel a csavar úgy is a sarkokban van, a kivágás meg kör alakú, ezért lehet rögzíteni, csak venti széleinél lesz egy rés (nálam azért van így, h ki cserélhessem ventit majd 9cmesre, de most csak 8as van). Én fúró+reszelő kombinációval csináltam, kicsit hosszú, de épp ez volt kéznél. Dekopírral csak óvatosan, mert könnyen felkarcolja házat, ezért le kell ragasztani az allját.
Plexit én ob*ból vettem, ott hobby glass-nak hívják (ez van a matricára írva). Mekkora kell és milyen vastag? Én 2mmest vettem 25*50 = 300ft. uez 4mm asszem 1e, de már rég jártam arra, szal nem tom pontosan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake Versa T25
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő