Aktív témák
-
asturel
őstag
homemade rullez.. hozzavalok:
- csillagcsavarhuzo
- 1db kek led (lehet erosfenyu is)
- forrasztopaka (pillanatforraszto)
- cin nem nagyon szukseges (en felszakitottam a futatott rezet.. ezert nekem szukseges volt)
- esetleg 1 oldalvago hogy a led hosszu labat letudd vagni :D
ennyi :D, es meguszod maximum 300Ft-bol..
[Szerkesztve] -
SzaChe
tag
-
Monya78
veterán
Lehet hogy láma kérdés...
Létezik már kékben színben világítós, infrás egér?? -
harry
veterán
8cm es ventihez nyugodtan vághatsz 8cmes lyukat, sőt nekem 9cmes lyuk van :) Mivel a csavar úgy is a sarkokban van, a kivágás meg kör alakú, ezért lehet rögzíteni, csak venti széleinél lesz egy rés (nálam azért van így, h ki cserélhessem ventit majd 9cmesre, de most csak 8as van). Én fúró+reszelő kombinációval csináltam, kicsit hosszú, de épp ez volt kéznél. Dekopírral csak óvatosan, mert könnyen felkarcolja házat, ezért le kell ragasztani az allját.
Plexit én ob*ból vettem, ott hobby glass-nak hívják (ez van a matricára írva). Mekkora kell és milyen vastag? Én 2mmest vettem 25*50 = 300ft. uez 4mm asszem 1e, de már rég jártam arra, szal nem tom pontosan.
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
válasz
L|zsidoboz #9 üzenetére
Még nem:(
-
LLKobe
veterán
válasz
L|zsidoboz #3 üzenetére
-
L|zsidoboz
őstag
Körkivágót nem lehet kapni barkácsüzletekben (pl.pr*kt*k*r , B**m*x)???:f
szerintem tuti kell, hogy legyen -
Gergello
addikt
ha ventinek akarsz lyukat vágni, akkor ne 8 cm-eset keress, mert a 8cm-es átmérőjű körbe már bele lehete rajzolni a a ventit mint négyzetete
7,6 cm-es-et keressetek, elméletileg jó pár ezer forint egy ilyen amit fémre adnak ki, de van ilyen fára is meg hungarocell-re és ezek olcsóbbak
lehet ez utóbbiban tévedek... -
L|zsidoboz
őstag
Milyen házat akarsz moddingolni, ez számomra nem derült ki...
-
LLKobe
veterán
Hy mindenki!!
Kéne nekem egy-két dolog, amit nemigen tudom hol lehet beszerzni...
Elöször is a ház oldalához kéne plexi. Ezt hol kapni? Hallottam már pár tippet, de ott 3000 huf egy kis tábla. Valaki aki tud konkrét helyet mondjon mér pls, plusz ha tud konkrét árat azt is megköszönném.
Ezen kivül kéne még nekem egy 8 centi körüli körkivágó. Valaki ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest