- Hobby elektronika
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok
Gondoltam megosztom veletek a házam egyedi olalát...
Még szárad a ragasztó, ezért majd később lesznek normálisabb képek.
A ház egy phanteks enthoo pro.
Rozsdamentes lemezből készítettem a két végét, 4mm firatokkal, belül sülyesztett csavarokkal, kintre az anyák kerültek. Azokra majd kitalálok valami fekete kupakot. Az aorus logo vízzel vágott. Meg van a felírat is, de szerintem ez így pont elég.
Jövőhéten még több aorus kerül a gépbe, emiatt is került fel
-
SoulReaver
veterán
válasz
tvamos #19981 üzenetére
Megoldódott.
A vevőre majd csörlő lesz rakva. A ledezést elemről oldom meg, hogy független legyen mindentől.
Az ellenállást tettem rossz helyre, csak annyira nem láttam már a hülyeségtől...
A kapcsoló és az elem között volt, de a kapcsoló is lehet zárlatos volt, nem tudom..
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
4 db ledet össze kötöttem párhuzamosan és egy 9V-os elemről üzemeltetném egy kapcsolóval. Javasolták, hogy tegyek be egy ellenállást, mert sok lehet a 4 lednek a 9V-os elem. Raktam be egy 100ohm-osat, de tűzforró és zavar, mert megolvad az rc autó kasznija..
Ha nagyobb ohm számú ellenállást teszek be, akkor csökken a fényerőm?
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #19562 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Üdv urak.
Nem vágom a témát, de szervó motort akarok cserélni a kis rc autómban.
A következő a problémám...
A jelenlegi szervó motornak 5 eres a vezetéke.
Amit rendeltem, annak csak 3...
Kérdés, fog-e működni az új szervó?
Egyébként az lenne a cél, hogy erősebb legyen, ezert cserélem ki.
-
SoulReaver
veterán
Szaisztok!
Rám jött ilyen moddolhatnék. Van egy Zalman Z11 házam, ennek szeretném az oldalát jobban kivágni és egy nagyobb plexit rácsavarozni.
Aztán belül a vezetékeknek kivágott résekre valami gumi anyagot szeretnék, hogy elfedje valamennyire a vezetékeket.
Van még egy hibája ennek a háznak, ami zavar, még pedig az, hogy az alaplap alatti résznél nincs elfedve, hogy mögötte vezessem el a tápkábel nagyobb kötegét.
Erre is kiszeretnék majd találni valamit, csak nem tudom, milyen anyagokkal lehetne ezt kivitelezni.Egy gyenge látványterv az oldalról.
Itt meg az alaplap alatti rész, ahol be van satírozva, oda akarnék valami lemezt..
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest