Új hozzászólás Aktív témák
-
tothd1989
tag
válasz
razorbenke92 #21471 üzenetére
Össze kellene hangolnom az alaplap és a vga fényeket mivel külön-külön program vezérli őket. Erre találtam egy elvben működő megoldást: az openrgb-t. Ami működik - illetve mégsem, mert kevesebb effektet tud vele minden és minden indítás után újra kell konfigurálni valami miatt (hiába csinálok profilokat stb.). Tehát ez és hasonló érdekelnek egyfelől, másrészt meg, hogy ki milyen ledszalagot használ, ilyesmik - mik a tapasztalatok.
-
tothd1989
tag
válasz
saopaolo97 #21472 üzenetére
Ha pci-e kell, az biztosan nincs 24 pines kialakításban. Egyébiránt az EVGA moduláris kábelek elvben egymással kompatibilisek (tehát pl. az én kábelem jó a te tápodhoz és fordítva), hátha találsz abból hosszabbat. Én személy szerint inkább vennék toldást (kelljen akármelyik kábelhez is) a merlinhardvertől, úgysem nem látszik a gép látható részében (nekem se lehet látni) és biztosan kompatibilis.
-
tothd1989
tag
Nem akarok spammelni (bár megtettem
), de eredetileg egy fórumot keresek ahol (a)RGB-s pc alkatrészekkel, ledekkel és ezek programjaival foglalkoznak - van egyáltalán ilyen? Fórumtémákat nézve több mint 100 van modding kategóriában, pár oldalt átlapoztam sikertelenül - az összeset biztosan nem fogom
-
tothd1989
tag
válasz
saopaolo97 #21467 üzenetére
Én itt vettem. Egész pontosan ezt a típust.
Az én tápom is EVGA, egyenlőre nincs semmi probléma vele, nagyon hamar megjött (1 vagy 2 nap).
Itt az aprón is van egy tag aki ilyesmivel foglalkozik, de nekem egy 30cm-es harisnyázott feketére 6000Ft-ot mondott, válaszra se méltattam. Viszont ténylegesen egyedi igények esetén opció lehet ő is, ha nem számít a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest