- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
mondjuk nemtudom hogy mi alapján vezérel!!? van benne egy microfon? pl van itt egy erre rákötni egy kábelt ...minkét oldal meglenne így , l+r és hangszerkezstőben a 2 sávra rakni valami pittyegést ami bekapcsolja... vagy sztem meglehet oldani valami kis kapcsolással is!?
-
tomyoy
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #5981 üzenetére
aham én is arra gondoltam valami strobi szett...de azt a vezérlést hogy kellene megoldani?
ilyen hangvezérlős stroboszkóp 2db jobb és ball oldalra...majd csinálni valami zeneszerkesztőben egy jelet ami elindítja...és megszerkeszteni a villogást...vagy ez hülyeség?
-
tomyoy
senior tag
üdv!
egyik haver megkeresett, azzal a céllal, hogy kerítsek neki olyan kapcsolási rajzot ami képes lenne egy Lada első (talán hátsó) fényszóróit villogtatni! de nem felváltva, hanem mint a F1 ben a safety car...úgy...ez valami rally safety lada
lenne és kellene bele ilyen cucc! kérdésem tehát hogy megoldható e? mondjuk azt gondolom más fajata izzó kell az ilyen villogtatáshoz!
jöhetnek akár priviben is az ötletek! előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest