- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haralambusz #5402 üzenetére
nyilván ttol is függ, hogy milyen alkalmazásokat uttatsz ilyenkor.
-
válasz
haralambusz #5400 üzenetére
hát papírforma szerint pont 3mat kéne kibírni ha a másik kettőt megy! De ez tök relatív. Volt hogy nekem is ment 5 órát a laptop, de volt, hogy 2 után lemerült!
-
BandiHUN
veterán
válasz
haralambusz #4361 üzenetére
rendesen csak spéci módon tudod toldani...ugyanis ezen a frekvencián ekkora feszültség lecsökken a kábel nagy kapacitásától is,ha a két ér egymáshoz,ha a föld felé nézzük.viszonyitásképp az én inverteremben 2x22pF (!!!!!!!!!) a kicsatoló kondenzátor.vagyis ha a két kábel között ugyanekkora kapacitás van,már felezted is a feszültséget...megoldás
oldd erenként,ne 2eres kábellel,és jó házimódszer,ha vékony,pl.0.22-es szigetelt vezetéket belehúzol egy 0.75-1 négyzetmilis szabvány villanyszerelési többeres kábel külsőbe,hogy jó vastag legyen a szigetelés.egyébként maga a vezeték gyakorlatilag bármilyen vékony lehet,menni fog rendben...de a szigetelés lényeg.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
haralambusz #4371 üzenetére
Hát nem tudom.Revoltech?Mert nekem abból 5db kallódik itthon és mind rossz.Azóta Sharcoon-t veszek és az tökéletes ;)
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Ez mindenkinél így van erre nincs megoldás,vagy én még nem hallottam róla.Unokatesóm rézkábellel IS próbálta aminek szinte nincs is ellenálláse és semmi.
-
fero02
nagyúr
válasz
haralambusz #4365 üzenetére
Van multimétered? Szakadásvizsgálóval érdemes lenne rámérni...
-
fero02
nagyúr
válasz
Van egy olyan érzésem, h zárlatos a cucc, amit csináltál...Vagy valahol áthúz az áram.
Tudsz vmi képet csinálni a dologról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged