- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Nem tudom elkülöníteni.Egy a ruházat műszálas feltöltődés ill. kisülés vagy a hálózat okozhatta-e ezt a problémát. Mikor röplabdáztam kb. 5x megpattogtattam a labdát /Mikasa bőr/ azon a zöld teremburkolaton és odamentem a társamhoz az újjamtól 1-2 cm-es ív áthúzás keletkezett. Vagy miért főleg tavasszal csipked az autó fémváza? Térjünk vissza Hozzád. Lehetett alu. elem és a gépház potenciál különbsége. Lehet, kilazult védőföld a dugaljban. El kell gondolkodni 1 érintésvédelmi bemérésen ha ez továbbra is fennáll. Várakozni nem szabad mert akár az épület bekötésénél is lehet probléma és akkor nem csak az általad használt gépház fog rázni. Ha "FI" életvédelmi relé védi az életet a lakásban és nem kapcsolt le, szintén ellenőrizendő de azonnal!
Persze elkülönítendő, hogy Te voltál-e feltöltődve miután levettél 1 műszálas fölsőt vagy feléd ment ill. 1 kisülés volt-e? stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake Versa T25
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő