- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
L1ZRRR #16447 üzenetére
De táphoz kell, amit én forrasztanék bele a tápba, az eredeti vezetékek helyett (piros, sárga, fekete...stb. helyett lenne csak fekete - modding miatt)
Annyit nem tudok, hogy keressem a vezetéket a neten. Milyen keresztmetszetű kellene.
Lemértem az átmérőjét (pontosabban megkíséreltem) Kb. 1.3 - 1.4mm az alu sodrony, külső szigetelése meg 2mmHa jól számoltam, akkor 1.5mm2-es vezeték kellene nekem?
-
TomiLi
addikt
válasz
L1ZRRR #16444 üzenetére
Nekem nem hosszabbító vezeték kell, meg nem is olyan amit csak bedugok a tápba, hanem vezeték!!! Sima vezeték, amit méterre lehet kapni. Csak azt nem tudom, hogy mekkora keresztmetszetű kell, mi lenne az ideális.
Egyébként ilyen lapos kábelek csak HX 620 ill HX 650-hez voltak. Meg az AX, meg az RM sorozat, meg most már a Silverstone moduláris tápjai is ilyen lapos szalag kábelt használnak.
Ez mind szép és jó, viszont nekem igazság szerint - ha lehet valahol kapni / a jelek szerint nem - akkor szintén méterre kellene...Capiche?
-
-
adatfalo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest