Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
szabog4 #16365 üzenetére
Annó én is körbejártam a HDD elforgatós kérdést, akkor összesítve a válaszokat az derült ki, hogy mindegy a pozíciója, amíg 90 fokonként forgatod. Tehát vízszintesen, fejjel lefelé, jobb vagy bal oldalára állítva.
Arra viszont nem emlékszem mi a helyzet akkor ha pl az orrára akarod állítani.Amit biztosan ne csinálj: 45 fokban rögzíted és úgy használod. Mindegy melyik irányból, a 45 fokot kerülni kell, meg minden pozíciót, ami nem vízszintes, fejjel lefele, vagy jobb vagy bal oldalára állítás. Nekem ezt mondták.
Lentebb írták, hogy sok márkagép házában eleve oldalán állítva van a vinyó, úgy van kialakítva a ház. Vagy éppen fejjel lefelé, nekem is volt ilyen házam. Semmi baja nem lesz, én is úgy gondolom, az alap hogy a mérnökök gondolnak a HDD-re, nem csak hasraütésre dolgoznak.
-
Burt1793
veterán
válasz
szabog4 #16359 üzenetére
Üdv!
A vga-t bárhogyan elforgathatod. Több olyan házat is gyártanak, amikbe alapból fordítva kerül be az alaplap (jobb oldalt van az ajtajuk, bal oldalra kell a lapot felszerelni).
Nekem is volt ilyen házam:
Tipp, nem neked válaszolva: ilyen szűkös házat senki se vegyen magának 3 hdd-hez és egy ssd-hez...
Gyorsan túladtam rajta.A hdd-ket meg általában be lehet rakni fejjel lefele, oldalt már csak párat, google-n olvass utána az adott hdd-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest