- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1090 üzenetére
A gond az, hogy pénzem, eszem és időm úgyszolván egyáltalán nincsen, tehát én nem tudom helyetted megcsinálni a cuccot. Képet nem'tok csinyáni, mert ahhoz más is kell, nem csak hardver (pl.tehetség...)
A help-ért semmit nem kérek, tanácsot bárkinek bármikor. A festés viszont mint már említém vala sajna nem megy!
Ha valaki adna címet, ahová képet tok felnyomni, mutatnék egy kis ízelítőt hogy miket is csinálok...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1088 üzenetére
Nem modellezek, makettezem. Az más. Festés nem lenne gond, ha nem égett volna le tavaj ősszel a kompresszorom, az újat meg még nem volt időm meghentelni...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1086 üzenetére
Hali!
msn nem játszik, egyéb publikus infók az adataimnál... e-mailt este tok olvasni.
Írj bátran!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1074 üzenetére
Lásd: adatlapom. Asszem Neoflex a tubusos. És igen, ha tudok segítek...
[Szerkesztve]Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1072 üzenetére
A kilyukasztás semmi gond, minimális gázláng felett meglágyítod (nem égeted), majd átnyomsz rajta egy akármit, ízlés szerint fogóval hajlítgatod, kész... az igazi egy hőpisztoly lenne, Tesco => kb.3000 Ft.
A purhab szivacsszerűvé szárad, tehát azt lehet, hogy el kell tömítened majd, erre ajánlom az autófényezők/karosszériások/makettezők által használt tubusos masszát, a neve /pillanat nem jut eszembe, sárga fogkrémtubus-féleség, boltban a festékek mellett találod, kb 150 Ft. Ha higítod akár ecsettel is felhordhatod, csak egyszerre max kb. 1 mm. vastagon!
A purhabot kötés után próbálhatod hővel is deformálni, próbáld ki!
Nyálnak félig megkötött (nyúlós) műgyantát ajánlok, ha hozzáférsz!
[OFF](aktív makettező vagyok...csak kérdezz.. )[OFF]
[Szerkesztve]Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1070 üzenetére
Vigyázz vele, nagyobb vastagságban (cm) nem ziher, hogy megköt... a fehér/zöld gyúrma kb egy ezresért tuti. Az kb. 2 kihúzófilc méret, ha elég...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
LukE
veterán
válasz Predator... #1063 üzenetére
''milliput''?
Bővebben: link
hogy itthon hol es milyen neven kapsz, azt mar nemtom... Patex gyartmanyu, valszeg hasonlo cumot latta obi/baumax-ban ragasztok kozott. (monggyuk nem volt eppen olcso)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
zLegolas
őstag
válasz Predator... #1065 üzenetére
Van olyan gyúrma, ami tajdonképpen ragacs, két rúd, az egyik fehér a másik zöld. Összegyúrod, egy óra múlva reszelheted/vésheted.
A nevét nem'tom, de elég drága, szerelvényboltban próbáld meg. Ha ez nem jó, akkor purhab, megkötés után olyanra faragod, amilyenre akarod...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
gery03
senior tag
válasz Predator... #1060 üzenetére
Agyag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest