Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #20658 üzenetére
Nevermind, kozben kideritettem, hogy hosszabb kabeleken nem tul jo ötlet a jumper.
-
Panthera
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #20658 üzenetére
Hú de jól néz ki, nem is láttam még ilyet. A csatlakozó felől simán rá kell húzni ezt a harisnyát?
-
válasz
Cthulhu Dawn #20656 üzenetére
Eseti krimpelést (pl. 1db táp saját részre) még egy gólyacsőrű fogóval is meg lehet csinálni közepes kézügyességgel is, de segítségedre lehet egy, a linkelt fogóból. A legnehezebb része a szárnyak szép visszahajtása. Ezt hivatott segíteni a krimpelőben az ω alakú oldal - tehát bármi, amiben van ilyen alak, és megfelelő méretű, az jó kiindulópont. Aztán hogy racsnis e, meg CNC mart fészke van e, stb már csak extra.
Ha meg vékonyan be tudod futtatni egy kis forrasztóónnal krimpelés után, az meg a legszebb. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cthulhu Dawn #8185 üzenetére
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #8117 üzenetére
Szia!
Én hirtelenjében ezt találtam, de tapasztalatom nincs a céggel kapcsolatban....
Más:
Én is segítséget szeretnék kérni: Murderboxos "kollégák" (na ez erős volt!) A dvd írót nagyon ügyesen lefóliázták... Én ezt leszeretném utánozni....
Valaki csinált már ilyet, vagy jártas a fóliázás terén? Matt feketére szeretném én is, de hol lehet ilyet kapni emberei áron? Ezek öntapadósa??? Hogy kell felrakni????Köszönöm!!!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #8111 üzenetére
Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest