Hirdetés
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
szmissz #9799 üzenetére
Vagy nagyon kedvesen megköszöni a részvételt és leáll, és nem történik semmi, vagy egy kellemes túlfeszt engedve a konfigodba kinyír mindent.
Nekem mázlim volt. Én anno ugyan ezt csináltam a 400 W-os DTK-s 4 éves tápommal. Beleraktam a legkisebb Nexus venti, és 3 év múlva már ciripelt is minden indulásnál, de nem a venti, hanem a kondik!!! Esetleges játéka volt továbbá: használat közben eltűnt 1-1 meghajtom, esetleg 1-1 ramom, komolyabb terhelésnél újraindult vagy csak elsötétedett. (Természetesen ezeket csak a végén csinálta már.)
Szerencsére most minőségi Enermax tápom van, amiben ehhez ventit sem kellett cserélni.
Most várok a CM tápom megérkezésére. -
Kvazár
őstag
válasz
szmissz #9786 üzenetére
+1 szavazat kételkedem-re. Ezt a ventit ne tedd tápba. Keres egy sima 3 pines ventit. Ha mégis ezzel próbálkozol, és nagyon zavar, hogy a sárga nincs bekötve, akkor tegyél rá egy nagyon hosszú vezetéket, és vidd ki a tápból csak a sárgát, majd azt a sárga helyére kösd be egy alaplapi venti csatiba.
Erős túlzással, mint a Scythe Kamakiri ventillátorának a megoldásánál. -
-
kételkedem
addikt
válasz
szmissz #9782 üzenetére
Gondolom a saját vezérlése sokkal okosabb, és elvárja, hogy rendesen be legyen kötve, ahova kitalálták és nem tápba.
Gondolom a 40 cm-es vezeték végén csücsülő hőérzékelő legfeljebb a szobában levő 20 fokot érzékelte, és úgy döntött a vezérlés, hogy felesleges elindítani a ventilátort!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Keresek Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fehér ventilátorokat
- Corsair HX1000 1000W Moduláris, 80+Platina hatékonyságú és gyakorlatilag hangtalan
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest