Új hozzászólás Aktív témák
- 

gsc73
aktív tag
válasz

Undoroid

üzenetére
						Hy!
...ővé a felellősség 100%-os mértékig......Ez azért nem egészen így van...
Ezt hogy érted? szerintem jogilag szinte lehetetlen lenne egy interneten megtalált leírás alapján kövzetvetve okozott sérülés, vagy anyagi kár miatt a felelősséget bármilyen formában megosztani, vagy áthárítni......szerintem........Lelkes Építőket'...Szerelgetnek,forrasztgatnak,de.....
Ezen én is meg szoktam döbbenni, de főleg azon, hogy van aki büszke a tudatlanságára.
 Én sem vagyok egyáltalán nagy "spííler" ( 
 ) de 10-szer átgondolom a dolgokat, mielőtt áram alá helyezek bármit......főleg villamosmérnökként... 
 (nem a szakmámban dolgozom...) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
 - MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én sem vagyok egyáltalán nagy "spííler" ( 
 ) de 10-szer átgondolom a dolgokat, mielőtt áram alá helyezek bármit......főleg villamosmérnökként... 
 (nem a szakmámban dolgozom...)