Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Hali!
Netán valamit nem egészen oda sikerült bekötni,mint ahová kellett volna?
Nem erről volt szó, mint írtam klésőbb a lábazonosítás/forrasztás okozott gondot, így abbamaradt a projekt...füst nélkül.....
Jelenleg egy használt 19'-es TFT.............
Nyilvánvaló, (tisztán világít) hogy ebben a történetben nem a spórolás, hanem a kihívás, az alkotásvágy, és az önmegvalósítás a lényeg!!!!...miért füstölt le...Kit fog terhelni a felelősség,ha....
Amikor foglalkoztam vele, és sokat olvasgattam a témában MINDEN leírásban benne volt, hogy ha tápot is kell csinálni az VESZÉLYES. Inkább keressünk olyan panelt, amiben benne van a táp. Ezt furcsálltam, de az enyém is pont olyan. Kap +5V-ot, és már megy is a háttérvilágítás........több 10k-s cucc...
Az is MINDENHOL le volt írva, hogy ne az 50K-s videokártyával, és mittudomén milyen hiperszuper géppel próbálkozzunk, hanem P1-P2 class, értéktelen cuccokkal..Ezek mondjuk alapszabályok, aki nem tartja be őket..................hát így járt, csak saját magát hibáztathatja, illetve ővé a felellősség 100%-os mértékig. (ha valaki azt írja az interneten hogy simán ki lehet ugrani a harmadik emeletről, mert az nem is olyan vészes.......hány ember ugrana ki????????
g.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő