Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ger_man

senior tag

válasz 7Heads Drago #21970 üzenetére

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek hétvégi siker moddingolásomat. Van egy jó 10 éves Cooler Master V8GTS proci hűtöm, amit a formája miatt nagyon szeretek, de sajnos az egyik ventilátora elkezdett idegesítő hangot adni, hiába próbáltam megtisztogatni levegő spray-vel, egy ideig jó volt, de újra elkezdte.

Aztán rábukkantam erre a ventilátorra: Fractal-design Prisma AL-14 PWM, ahol úgy tűnt egész könnyen eltudnám távolítani a lefogató füleket, de nehéz volt megállapítani a neten talált képekről, de végül beruháztam egy 3db-os pakkra. Meg mostanában engem is elkapott az ARGB varázsa, és gondoltam ha már a memóriám, az alaplapam és az arra dugott ARGB ledszalag is ontja magából a színáradatot akkor a V8-as is tegyen így (alapból pirosan világít és mást nem is tudott az eredeti ventilátor duó).

Elsőnek gondoltam egy sima kézi fonálfűrésszel esek neki, de gyorsan meggondotlam magam:
    További képek
    Már csak a VGA-t kéne valahogy megmoddolni, mert túl árnyékos a gép azon fele :DDD Meg hát hangos is :D

A hőfokok is rendben vannak, furcsa mód mintha jobbak is lennének, de ezt még tesztelnem kell. Idle-ben szinte hangtalan a gép (nem csak a vga, de a táp ventije is megáll).

Köszi ha elolvastad és véleményezed. :R

Új hozzászólás Aktív témák