Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
. . .Ha van a készülékhez gyárilag garancia vállalva, akkor mindegy, hogy mennyibe kerül, el kell fogadni a garanciális reklamációs, vagy csere igényt. Ha nagyon kötözködnek, akkor hivatalosan a megfelelő szakmühely be kell vizsgálja a készüléket, hogy helyesen működik e vagy sem és csak az után lehetséges a csere, hiba esetén, de a gyakorlatban - mivel sok esetben nem javíthatók eleve ezeke a termékek - azonnal cserélik probléma esetén.
Üdv.:
LukE: Az asztalveréssel én is egyetértek, én sohasem hagyom, ha ilyesmi problémám van, eddig még mindíg el tudtam erni, hogy rendezzék az ügyet, ha más nem, asztal csapkodással, de méginkább a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséggel fenyegetőzve.
Előtte persze tájékozódtam a dolgokról a felügyelőségtől és valóban kész voltam, ha kell el is indítani a folyamatot. De erre nem került sor, mindíg hamarabb elintézték.
Üdv.:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest