- Monitor hiba topik
- OLED monitor topic
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
razorbenke92 #21099 üzenetére
Megvettem végül és voltam olyan béna a vezérlő GND tüskéjét letörtem.
A procihűtőn szerencsére azon kívül, hogy be lehet kötni ebbe, rendelkezik egy másik csatlakozóval is, amivel sorba lehetne még rá kötni RGB eszközöket. Annak a lábára forrasztottam egy rézkábellel. A lényeg összeállt a gép, ha érdekel itt írtam róla és tettem fel képeket. -
Grave_444
nagyúr
válasz
razorbenke92 #21099 üzenetére
Ha jól értem ezzel a kapcsoló segítségével több mód közül lehet választani.
Erre ha mondjuk 5db ilyen csodát szeretnék kötni elbírná? Ahhoz megint kéne valamilyen elosztó gondolom. Kapcsolgatni mondjuk nem fogom, egyszer beállítom és kész.
Lehet egyszerűbb lenne tényleg csak a cpu hűtőt rákötni mondjuk erre, ha az alaplapra nincs mód átalakítani és venni sima led-es egyszínű ventilátorokat.Hab a tortán, hogy baromi szűkös a ház 0 kábelmenedzsmenttel..
Ja és SFX helyett ATX tápot rakok bele. [link]Elgondolkodom még rajta, köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest