- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
válasz
dragonfx #20901 üzenetére
Kitöröltem véletlenül a kommentet szóval cska röviden (DAMN U US LAYOUT!)
Szóval szerintem vagány, kapsz egy komplett ilyen világítós szettet. Ha már ilyenekben gondolkodik az ember, akkor gondolom megvan a legjobb hardver, minden más is világít, szerintem nem olyan sok érte (nem azt mondom, hogy bestbuy és mindenkinek ilyen kéne) , máshol csak drágábban láttam.
Az egyik fotón látszik, hogy van egy 4(?) pines kis csati is a kábelen, gondolom az is megy az alaplapra és akkor tudod vezérelni/szinkronizálni.
szvsz én egy sima led-el küldeném meg a házat, mert ez így csak egy világítós kábel lesz pluszban, a ventik stb nem lesznek vagányabbak tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest