Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Na kérem. Összehegesztettem a két vezetéket (végre volt okom kipróbálni a hiperszuper tecsós Fahrenheit forrasztómat), rádugtam tápra s lőn csoda világít a világítandó. Az átalakító/inverter pedig legnagyobb meglepődésemre egyáltalán nem hangos, sőt. Én rosszabbra számítottam, videót is néztem róla, ott is annyira cicergett, hogy kis fadobozkába bújtatták el hangtompítás gyanánt. De ennek alig van hangja.
A fénye nem vakító vagy szemet bántó (zöldet vettem egyébként), egészen kellemes lesz élvilágításként a gépházon, bár kicsit túllőttem azt hiszem az 5 méterrel.
Ha legközelebb veszek, akkor csak 2 vagy 3 méterest. -
flymi
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem baj az, h nem olyan erős a fénye, egy nútba illesztve viszont kellemes élvilágítást adhat, láttam róla egy videót. Ha csak cicereg (ez is hallható volt a videón), az nem olyan nagy probléma, ha nem melegszik, akkor egy kis dobozba rejtve elnyomható lesz a hangja, legalábbis ezt remélem.
Megrendeltem egy 5 méteres szettet, gondolom nem fogyaszt sokat. Ha hosszúnak bizonyul, akkor tényleg csak simán ollóval levágom a végéről a felesleget és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest