Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Gold90 #19356 üzenetére
Ezt írtad:
Most ott tartok hogy rendeltem raspberry-t pi 3 erintokijelzoVEL 27dollarÉRT. ARROL fogom hasznalni a kijelzot. De meg latom mit kuldenek Koreabol....Ebből a magyar nyelvtan szabályai szerint az következik, hogy szerinted együtt jön a kettő és az is következik, hogy bizonytalan vagy az üggyel kapcsolatban, hogy ez ténylegesen így lesz-e? Éppen ezért és erre akartam csak rámutatni abszolút segítő szándékkal, hogy nehogy akkor érjen meglepetés, amikor megjön a pakk, mert ha mind a kettőt reméled, az bizony egyrészt nem igaz, másrészt nem 27 dollár lesz...
Baromi feszült ember lehetsz, ha ennyiből azonnal a rosszindulatot és a kárörvendést vízionálod (amiknek amúgy is ezek lennének az arcocskái (
,
) és nem egy kacsintás (
). Biztos én tanultam rossz netikettet így öreg fejjel és ma már egy kacsintás is a merő viselkedési fertő maga és nem csak egy jóindulatú testi gesztus, ahogy én tudtam.
A kolléga is írta (köszönöm szépen, el is pirultam a dícsérettől
) és ha visszaolvasol szerintem is sok mindent találhatsz tőlem itt a PH-n, de rosszindulatú és kárörvendő hozzászólást nem nagyon. Ezt a jövőben is igyekszem megtartani...
Amugy is relativ kinek szamit a tobb! Ugye mindenki sajat szerencsejenek kovacsa!
Ezt sem értem hogy hogy jön ide... E-pénisz méregetésre biztos vannak megfelelő arcok és más topikok, oda tessék átfáradni, ezt a családias topikot pedig tessék meghagyni annak, ami... Amúgy sem értettem soha, hogy erre miért van szükség... Egyszerűen ez nem az a hely... De hát ugye minden ember más...Komolyan mondom, ilyenkor gondolkodom el a prémium tagságon...
Segíteni akarok, nehogy tévedés legyen, erre még én vagyok megbélyegezve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest