- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
tvamos
üzenetére
Sajnos nem. Mármint ami konkrétan ezt teszi. De meg lehet oldani, kicsit körülményesebben, hogy hozzájuss a kívánt adatokhoz.
Remote Desktop például. Én ilyen esetekben (saját szerver pl.), ezt szoktam használni. Vagy ha nincs desktop felület, akkor egy SSH-alternatíva is megteszi. MOSH például, vagy talán erre a Putty a legalkalmasabb, mert ezzel (és egy X session-nel az elérni kívánt gépen) biztosan tudsz grafikus programokat is futtatni (például HardInfo), a telefonodra meg felraksz mondjuk egy ConnectBot-ot. Lehet, hogy a MOSH-al is működik ez, de azt még nem próbáltam és nincs is Androidos kütyüm, hogy kipróbáljam.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest