- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Micro Four Thirds
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troyan001
tag
Párhuzamosan csináltam, működött fajentosul. Nem használom a pc tápegységét. Nem merek azzal manyákolni. Kaptam egy kapcsoló üzemű kis trafót. 3V-tól 12V-ig lehet kapcsolni. Egy 5,5 mm-es anyadugalj-t alakítottam át, oda kötöttem a ledsorokat és a trafót csak simán rádugom. Van a ledsorokon egy dög nagy matrica, rá van írva minden technikai mambó dzsambó ami kell, de én nem értek hozzá. Van hozzá egy műanyag ház egy kapcsolóval, előtte egy ellenállással és abba menne két ceruza elem, így gondoltam a 3V elég lesz neki.
Ki akarom vágni a ház oldalát, egy plexilapot tenni bele és oldalról körbevilágítani ezekkel a fényfüzérekkel. Csak még plexilapot kell szereznem.
(van multiméterem, de a használata kimerül abban hogy addig forgatom a kereket míg azt nem látom HOPP. Vagyis amíg olyan számot nem látok amit sejtek hogy kéne lennie. Jó lenne egy kicsit továbbképezni magam e téren...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Total Commander
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő