- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
szab.tam #13668 üzenetére
Pár napja meg azzal küzdöttem, hogy ebbe a 17cm séles midi házba betegyek egy ArcticCooling Xtreme ikertornyot egy Sapphire Radeon Ultimate 5760-as (silent) és egy dual hűtőbordás memóriapár közé. Ha kifelé fújatás irányába állítottam volna, beleütköztem vona a VGA hűtőrácsába, másik direkcióban meg a memória miatt nem tudtam betenni.
A videókártyát nem akartam átalakítani (féltem is tőle), így hát a CPU-hűtő tornyait összefogó és a ventit tartó műanyag "X" elemből fűrészeltem le egy 1 cm-es sávot, az alatta levő lamellákat pedig lefelé elhajlítottam,(így már befért)
nagyban:[link] -
Pazolini
senior tag
válasz
szab.tam #13668 üzenetére
Kösz, szab.tam!
Két usb2 helyet, ill. 2 alaplapi audiokivezetés helyét adjusztáltam meg. Előzőleg elfüstölt az usb-panel, amikor egyszerre dugtam föl 2 usb3-as merevlemezt rájuk. Akkor gondoltam rá, hogy ki lehetne használni azt a kis felszabadult területet.
A piros dominál: a coolermaster HDD-dockjában egy piros ledes venti dolgozik (alig, de látható); lentebb erős fénnyel világít (ez is állítható) a Xilence ventiszabályozója.
A billenők ledesítését egyelőre kihagyom. Kár, hogy nincs a piacon 12V-os, ledes, 2 áramkörös billenőkapcsoló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest