Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Lompos48
üzenetére
Értem köszönöm csak azért kérdeztem mert nem a helyi boltban elég szűkös a kínálat így akkor max veszek egyel nagyobb ellenállást ha nem lesz olyan amilyet akarok. Igazán feltalálhatnának valami olyan ellenállást ami igazodik a fogyasztóhoz és olcsó és akkor nem kell 20 000 félét árulni

Amúgy ha már modding topic is akkor lenne modding jellegű kérdésem is. Szeretném a gépem belsejét kifújni feketére milyen sprayt ajánlotok? Azért spray mert nem kell csillogó villogó eredmény valami fényezőnél ami jó drága mert annyit nekem nem ér meg max pár ezret ráköltök de nem ilyen 5-10 000 reket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hétig ingyen játszható a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest