- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Wind-Storm #13380 üzenetére
"Alacsonyabb feszültségen indul és 9 lapátos, így logikus, hogy alacsonyabb feszültségen többe levegőt szállít."
Az F12 2.9V-nál indul, a gyári venti pedig 3.0V-nál. A táp 4.6V körül indít, és a Shark venti 4.3V-nál már üzembiztosan forog. (Amikor a ventit néztem, nem volt kisebb értékre állítható táp a kezem ügyében.)
És a Shark ventinek 15 lapátja van."Miért lenne már melegebb? Pont ezért jó a thermal control mert a venti fordulatszámát hozzáigazítja a hőmérséklethez."
Ha nincs melegebb a tápban, akkor miért forgatná gyorsabban a ventit?
Igenis melegebb lesz a tápban. Azzal analóg a dolog, mint amikor szorulni kezd a (gyári) venti."Én nem merném ezt ilyen biztosra állítani.."
Veled ellentétben én már a gyakorlatban próbáltam, ezért nem csak elméletben vitatkozom. -
Dusee
őstag
válasz
Wind-Storm #13380 üzenetére
és tényleg
túl szép volt, hogy igaz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest