- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Nálam csak egy van gyárilag, meg most is rajta, gondolom, hogy arra szól a teljesítmény adat. (attól függetlenül, hogy emlékeim szerint benne van a másik fénycsőnek is a csatlakozó, plusz a hozzá tartozó elektronika.)

Led szalag fényerő szabályzás:
Anno láttam ilyen távirányítós, csoda vezérlőt, ami fényerőt, RGB led szalag esetén színeket keverte.. de most nem találom..
Na.. csak találtam egyet.
Annyi, hogy erre csatornánként 2 ampert ír az eladó. Az 5 méter árrama nem tudom mennyi lenne.
De nem tudom mi lenne a felhasználás, meg lehet akár azt is oldani, csak az plusz vezeték, hogy valahol megszakítani a szalagot, és kettő, vagy több csatornára szétosztva vezérelni.. (remélem érthető volt mire gondolok.)
Viszont ilyeneket találtam.
Ha nem túl drága, akkor egy ilyennel, vagy ilyennel elvileg meg lehet oldani az egész LEDsor fényerő szabályzását.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest