Új hozzászólás Aktív témák
- 

sz.j
nagyúr
válasz

jaja1981

üzenetére
						Mivel az LM2941T stabilizátor csak 1A-es, ezért szvsz ez a borda elég kell, hogy legyen.
És nem csak "átlag ventikhez", mivel pl. az Ultra Kaze 3000 rpm-es 0,6A-es (133,6 CFM ~ 227 m3/h) nem igazán nevezhető annak.Az elmúlt jó pár évtizedben én rajzoltam és maratom a nyákjaimat ..., sajnos ez a mostani nem a legszebbre síkeredett, mert a szemem már nem a régi ... Ráadásul már nem kapható a kedvenc NDK-s ultramarin vízálló tús sem, azzal szinte mindent meg lehetett rajzolni.

- 

toldy
őstag
helo
Egy másik topicban már feltettem a kérdést de szerintem ide belefér ( szeretném minnél hamarabb megvalósítani) Szóval a problémám [link] - 

MattX
tag
Hali! A célom az lenne, hogy egy egyszeru fordulatszabályzo nélkuli ventit még lassabra vegyek! Ez megfelelne erre a célra? Vagy teljesen más célt szolgál?
 - 

sz.j
nagyúr
Amúgy ezt a kapcsolást csináltam meg.
Pontosabban próbaképp csak egy csatornát, de már készül az 5 csatornál végleges változat is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - EVGA Supernova 850 GT

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
 - Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest