- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
adam320
üzenetére
En melegedesre gondolok. Esetleg kikapcsolt allapotban lefotozhatnal egy darab led-et, hogy lassuk mirol van szo. En sajat cuccokhoz WS2812B-t hasznaltam, de attol is fuggot a pontos idozites, hogy melyik szallitotol rendeltem be. Persze ezt csak akkor vettem eszre, amikor a masodik szeria cucc kijott a gyartosorrol es osszevissza villogtak a ledek
Hangolni kellett es jo lett. Viszont a te esetedben nem tudom, hogy lehet-e idozitest allitani. Viszont pont ezert is kerdeztem, mert a melegedestol elcsuszhatnak az idozitesek es lehet, hogy pont hataron van nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hangolni kellett es jo lett. Viszont a te esetedben nem tudom, hogy lehet-e idozitest allitani. Viszont pont ezert is kerdeztem, mert a melegedestol elcsuszhatnak az idozitesek es lehet, hogy pont hataron van nalad.