Hirdetés
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
CounterBoci #2087 üzenetére
Hy
Szerintem: ha jól értem akkor saját hűtőbordát akarsz csinálni. Tényleg az a lényeg h a legnagyobb felületen (levegőmentesen) kell kapcsolódnia valamint h minél nagyobb legyen a hőleadó felület. A legoptimálisabb ha egy alu tömbböl csinálod meg a bordát (CNC) ugyanis ha öszeragasztgatod vagy csavarozgatod akkor levegő kerülhet közé így sokat veszít a hőleadó képességéből. Valamint ha csavarozod akkor az nagyon sok helyet foglal el. Annak a helyére pl mehetne hűtőborda, ugyhogy ezt sem ajánlom. Mindenképp egy tömbböl kéne csinálni. Azért teszik azt a pasztát a két felület közé (pl:proci és borda) h az esetleges levegőt kiszorítsák.
Ennyit tudtam hozzászolni, de ha baromságot írtam akkor javítastok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- SUNSHINE READY! Mert Fehérben is látható! Observatory MX MESH ARGB - Fehér INGYÉ MPL
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- Corsair CX430M, 80+ bronz minősítésű tápegység
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest