- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dönc
tag
Előre is bocsi, noob vagyok témában.
Ha gesztusvezérlést használsz, akkor nem pont ez lesz a végeredmény? -
-
Ha támogatja az app a wireless adb-t, akkor egyáltalán nem kell terminálozni. Ez szerencsére már nagyon megegyszerűsödött. Egyszerűen wireless adb-t bekapcsolod, az app kínál párosítókódot és az beírod a droidba (fejlesztői beállítások nyilván kellenek ehhez is). És megspórolható a gép. Viszont ha nincs root, amennyire én tudom minden újraindítás után végig kell ezt csinálni.
Vagy ami mégjobb, SHIZUKUval biztos könnyen rá lehet csattanni wireless adb-re és azt egymagában elég engedélyezni, hogy több appnak adjon majdnem root szintű hozzáférést. Szerintem a SHIZUKU is meg tudná adni a WRITE_SECURE_SETTINGS permissiont
-
-
"2. Kövesd az appban, a leírásában szereplő lépéseket, azaz: kösd össze a telefonodat egy kábellel a laptopoddal, és a részletes instrukciók szerint a webADB¹ weboldalon keresztül (vagy ha van a gépeden telepítve ADB¹, akkor persze azzal is), az ottani konzolba egy megadott sort bemásolva (közben igazi hackernek érezheted magad!) add meg az appnak a szükséges permissiont, hogy elérhesse az immersive módot.
(Ezt a lépést csak egyszer kell megcsinálni.)"
Lehet, hogy rosszul tudom, de ez az egyszer kell megcsinálni nem teljesen igaz. Én nem ezt a programot használom, de pl. a SHIZUKUhoz minden újraindítás után újra meg kell adni az adb hozzáférést.Kérdés, hogy ez a progi vajon ismeri a wireless adb-t (android 11+), mert akkor a gépes összekötősdi nem is kell egyáltalán (olyan mint a telnet volt akár a WP időszakban is).
Illetve rootolt eszköznél root permissionnal is elvan?Amúgy jó find, megjegyzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest