- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
corebonts
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni otthoni mobilinternet kérdésben.
Háttér: Hamarosan kiköltözünk tanyára, ahol a helyi mikrós szolgáltatókra nem látunk rá (akácos), mobil térerő Vodának telóról 2-4 Mbit/sec, Telenor csak edge-et mutat. Viszont jó lenne korlátlan internet Wifivel szórva, ezért Telenor flottán gondolkozom leginkább.
Mennyire valószínű, hogy LTE routerrel vagy Mifivel értelmes sebességünk lesz Telenorral? (>10Mbit)
Ahogy olvastam E5577 elég jó alapból is egy telefonhoz képest, külső antennával (gyári Huawei vagy valami MIMO) meg aztán hűha.Járt-e már valaki hasonló cipőben?
Köszönöm előre is!
-
corebonts
csendes tag
-
corebonts
csendes tag
-
corebonts
csendes tag
Sziasztok, egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Adott két router, amiket kinéztem meg jókat olvastam róluk:
- Huawei B525
- Huawei B593 (Speedport LTE 2)Ugye a B525 az 300Mbites, a B593 az 150Mbites. Ha adott egy külterület, ahol valószínűleg egy közepes erősségű B20-as térerő van ott lesz-e különbség a két router között? Tehát a 150Mbit szinte biztos nem szűk keresztmetszet viszont tud-e a B525 valami új technológiát, amitől mégis jobb a sebesség és megéri miatta többet beruházni.
Előre is köszi a válaszokat!
-
corebonts
csendes tag
válasz V3ntur4 #7974 üzenetére
Szintén külterület, Szeged. Telenoros flottás netünk van már 2.5 éve, először nagyon jónak tűnt, de csúcsidőben (nap közben, főleg hétvégén) már egy ideje az 1 Mbit sincs, éjszaka teljesen jó, kb 20-25. (Telefonomról a voda nem nyújt sosem 25-öt, viszont nem is megy nagyon 5 alá)
Ha tudsz szerezni SIM kártyákat különböző szolgáltatóktól, lehet érdemes lenne megmérni a nap/hét különböző időszakaiban, hogy mit tud. Nem csak a térerő számít, hanem a cella leterheltsége.
Mi most akarunk kipróbálni egy mikrohullámú szolgáltatót (netsurf) de mellette egy ideig szerintem megtartjuk a mobilnetet, mert elég rossz véleménnyel vannak róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest