Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
corebonts
csendes tag
válasz
V3ntur4 #7974 üzenetére
Szintén külterület, Szeged. Telenoros flottás netünk van már 2.5 éve, először nagyon jónak tűnt, de csúcsidőben (nap közben, főleg hétvégén) már egy ideje az 1 Mbit sincs, éjszaka teljesen jó, kb 20-25. (Telefonomról a voda nem nyújt sosem 25-öt, viszont nem is megy nagyon 5 alá)
Ha tudsz szerezni SIM kártyákat különböző szolgáltatóktól, lehet érdemes lenne megmérni a nap/hét különböző időszakaiban, hogy mit tud. Nem csak a térerő számít, hanem a cella leterheltsége.
Mi most akarunk kipróbálni egy mikrohullámú szolgáltatót (netsurf) de mellette egy ideig szerintem megtartjuk a mobilnetet, mert elég rossz véleménnyel vannak róluk. -
corebonts
csendes tag
Sziasztok, egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Adott két router, amiket kinéztem meg jókat olvastam róluk:
- Huawei B525
- Huawei B593 (Speedport LTE 2)Ugye a B525 az 300Mbites, a B593 az 150Mbites. Ha adott egy külterület, ahol valószínűleg egy közepes erősségű B20-as térerő van ott lesz-e különbség a két router között? Tehát a 150Mbit szinte biztos nem szűk keresztmetszet viszont tud-e a B525 valami új technológiát, amitől mégis jobb a sebesség és megéri miatta többet beruházni.
Előre is köszi a válaszokat!
-
corebonts
csendes tag
-
corebonts
csendes tag
-
corebonts
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni otthoni mobilinternet kérdésben.
Háttér: Hamarosan kiköltözünk tanyára, ahol a helyi mikrós szolgáltatókra nem látunk rá (akácos), mobil térerő Vodának telóról 2-4 Mbit/sec, Telenor csak edge-et mutat. Viszont jó lenne korlátlan internet Wifivel szórva, ezért Telenor flottán gondolkozom leginkább.
Mennyire valószínű, hogy LTE routerrel vagy Mifivel értelmes sebességünk lesz Telenorral? (>10Mbit)
Ahogy olvastam E5577 elég jó alapból is egy telefonhoz képest, külső antennával (gyári Huawei vagy valami MIMO) meg aztán hűha.Járt-e már valaki hasonló cipőben?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ukrajnai háború
- Motoros topic
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Sorozatok
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest