- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
A Telenor a toronyhoz (helyhez) kötést nem alkalmazza a Hipernet home csomagok esetében, habár tényleg benne van az utalás az ászf-ben arra, ha nem a telepítési címen veszed igénybe, akkor lassíthatnak, de a gyakorlatban a szerződésben (mivel én most próbaképpen a 30 napos visszavételi garancia keretében pont használok egy Huawei B525-öt) nincs rá utalás, hogy az ászf xy pontja szerint kellene használni ezt az előfizetést, a szolgáltatás telepítési címénél szó szerint az van írva a szerződésbe, hogy "mobilszolgáltatás esetén nem értelmezhető". Lehet kérni hozzá adatmegosztó sim-et is, ami teljesen értelmetlen lenne, hogy az egy sim nyílásos router mellett, a wifit használva legyen a telefonodban ugyanarra az előfizetésre otthon is +1 sim. Továbbá akinek van tartózkodási helye is a lakcímkártyájában és állandó lakcíme is (nekem ez két város, egymástól 90 km-re) abban az esetben szintén értelmetlen a helyhez kötés, ráadásul ha csak azt néznék, hogy melyik tornyon vagy, és nem háromszögeléssel mérnék be a pontos helyed, akkor a tartózkodási helyemen, ha a 800 Mhz-es tornyon vagyok, akkor az még 5 km múlva a munkahelyemen is ugyanaz a cella, így azt gondolom, már ha csak a szerződést nézem is csak, akkor abban tényleg nincs utalás helyhez kötésre, vagy olyan pontra felhívás az ászf-ben, ami erre utalna. Ha tehát elég a 100 GB + ugyanennyi éjszaka, akkor megérheti a B525-öt beszerezni náluk a két év aláírásával 0 Ft-ért, vagy ha nem jön be, akkor a vásárlás után a 29. napon visszaviszed bármely Telenor partnerüzletbe, vagy a saját boltjaikba, és pár perc alatt visszaveszik szó nélkül.
-
castiels
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- ÚJ Gamer PC - Ry5 5600, RX 6800 XT és 16gb RAM + GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest