- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxika91
csendes tag
Sziasztok,
Valakinek van tapasztalata Huawei 5G CPE Pro 2-vel? Kb egy hónapja vettem a Telekomnál (60.000 Ft creditet kaptam a Telekomtól az előfizuért + 60.000 Ft ráfizetés volt). Az üzletben mondták hogy van 5G lefedettség. Igen, van 15 pontnyi a 100-ból. Szóval használható nincs.
Nem baj, gondoltam 4G-hez még jó lesz. Viszont amikor bizonyos gépek (2 régebbi gép) rácsatlakozik, az egész router rommá fagy. Mindenkit le dob, és DNS/csatlakozási hibákat kezd el dobálni, egészen addig amíg nem resizem. Próbáltam vele mindent. DNS-t beállítottam a Google-ra, kikapcsoltam az IPv6-ot, lelőttem a wifiket stb. Vigül híd módban utánna kötöttem egy TP-Link Archer C6-ot és egy Mikrotik hAP ac2-t is, viszont mind a kettőnél ugyan úgy fennáll a probléma.
Valakinek nincs esetleg ötlete hogy mi lehet a baj? Kb ott tartok hogy vagy be***om a Telekom ablakán, vagy felrakom 70-ért a hardverapróra mert a legtöbb géppel működik és vennék helyette egy RBLHGGR&R11e-LTE6-ot (amit aktuálisan már használok máshol).
Valaki? Bárki? Akárki? Tipp? Trükk?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest