Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Akik jártasak a Tmobilos katolikus flotta terén, ennél jobb vagy rosszabb?
-percdíj 9 Ft, minden irányba, mobil és vezetékes is
-számlázás másodperc alapon
-havi alapdíj 2500 Ft
-az alapdíjból lebeszélhető: 2000 Ft
-SMS 15 Ft/db (havi 20 ingyen)
-internet 2gb 965ft/hóköszi előre is!
-
gboszi
senior tag
válasz
zsambek #13427 üzenetére
DPI tapasztalat
2 hét után hívtam őket. Utánanéztek, hogy igen, még nem hívtak (nem tudják miért nem). Este hívnak, s mindent elintézünk. Nem hívtak. Másnap csörögtem, hogy tegnap nem jött hívás, elnézést kértek, visszahívtak, s megbeszéltünk mindent. Mondták, hogy menjek be az irodába, ha tudok, mert akkor gyorsabb és nincs futár. Mondom félora s ott vagyok. Kb 10 perc volt elintézni, s nálam a kártya. Nagy pacsi
-
cserix
tag
Sziasztok!
Kb. 2,5 hete küldtem el a szkennelt papírokat a Mobilf-nek. Másfél hete próbálom őket hívni az itt a fórumon is fellelhető számokon, valamint emailt is írtam az ügyfélszolgálatra. A telefont egyáltalán nem veszik fel. Az emailra kaptam egy automatikus választ :
"Tájékoztatjuk önöket, hogy a beérkezõ megkeresések feldolgozási ideje 72 óra, kérjük szíves türelmüket munkatársunk jelentkezéséig."
ezen kívül semmi.
Ilyenkor mi van? Van értelme még várni, vagy keressek másik flottát?
Érdemes bemenni az irodájukba? Tud valaki segíteni? -
Myers
senior tag
DPI-nél a visszaküldendő táblázatban azt a számot kell megadni, amit be szeretnék vinni a flottába. De az nem az én számom, hanem a családtagomé, viszont én intézem az egészet, mert ő nem ért hozzá.
A hívás a DPI részéről milyen jellegű? Csak adat egyeztetés, vagy technikai? Mert ha valami technikai, akkor megoldható, hogy engem hívjanak?
-
csmiklos-35
csendes tag
Azt a hozzászólást én írtam. Ez egy céges csomag, nem is nagy cégé (talán 500 fő). Nem tudom, miért ilyen olcsó, de ennyiért beléphetek bármikor.
Azért azt tudni kell, hogy nettó ár. Amikor vitatkoztunk, nettó kapcsolási árról volt szó.
Úgyhogy nem kamu, ezért a pénzért még valamennyi internet is jár.
De tényleg nem tudok senkit bevinni, mivel nem dolgozok a cégnél, csak külsősként, ezért én is csak szívességből léphetnék be.
Annyi még benne az ügyesség, hogy az ingyen percekbe a flottán belüli is beleszámít.
De én a browsercalls-szal olcsóbban kijövök, kötöttség nélkül.
-
w.miki
veterán
DPI-hez telenoros telefon árakat tudna valaki küldeni priviben? köszi
-
hbala
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #13431 üzenetére
Tévedsz, jövő december közepén szűnik meg a roaming.
Idén július 1-tő lesz még egy roaming díj csökkentés és ennyi. -
pècsimunkás
addikt
válasz
szokeherceg #13430 üzenetére
Gondoltam...
.De azért megkérdeztem
.
Átnéztem egy-két flottás csomagot,van ahol nem kell hűségszerződést aláírni. . Az már jó. Még átgondolom. Meg lehet megvárom jan.1.-et ,akkor megszűnik a roaming díj, körülnézek akkor is majd. -
szokeherceg
tag
válasz
pècsimunkás #13429 üzenetére
Dominó=feltöltős, flotta=előfizetés.. Kettő üti egymást
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Van olyan flotta csomag a trémobilnál,h megmaradjon a dominó kártya ? Vagy csak előfizetéses flotta csomagok vannak ?
-
törölt tag
Hello,tudnátok ajánlani valami jó flottás csomagot ahol kedvezményesen lehet mobilt is venni ,és van nett is.Olvastam ezt a Fideszes flottát egész jónak tűnik gondolom nem egyszerű oda bekerülni?Thx
-
dptrsk
addikt
válasz
gboszi #13421 üzenetére
Feltételezem a kapott táblázatban 06xxx vagy +36xxx formátumban írtad be a telefonszámodat, azonban az Excel számokkal dolgozik ezért kellett volna elé egy ' jel pl s akkor jól kerül be a telefonszámod, csak ezekre a laikus ember nem gondol. Én tettem elé egy ' jelet és vasárnap küldtem el, hétfőn hívtak s kedden már át is vehettem.
-
gboszi
senior tag
Utálom, a mikor lesz kész és az "ott vagyunk már" beszólásokat, de szembemenetelve saját elveimnek:
-mikor van az, hogy szólni kéne a dpi-seknek, hogy mi van már?
-hol lehet ezt jelezni?
-van-e értelme?Email váltás megvolt, utolsó infó, hogy várjam a hívást. (volt a napokban 2 nincs hivószámom, nem tudom a kilétét)
Köszi a segítséget.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Olyat lehet csinálni, hogy kihozok egy telefont részletre a Telenortól valamenyik publikus tarifával, majd átlépek a DPI flottába ugyanezzel a számmal? Mert ugyebár a DPI- ben nincs részletfizetési lehetőség.
-
Drenadar
veterán
hivatalosan nem nagyon lehet flottában már 5 ft/perc alá menni kis havidíjjal, de ha meg valaki annyira de annyira rengeteget beszél, akkor meg ott vannak drágábban a korlátlanok, és akkor az jobban megéri, mert ha egy hónapban le sem teszed a telefont, akkor is biztos jó pici percdíjra jön ki a dolog...
de szerintem ez most másodlagos neked és csak egy kis hátbaveregetést vártál, hogy jó flottát választottál.
-
otps
aktív tag
Egyébként be tudnék lépni olyan flottába, ahol az előfizetési díj (2700 ft) tartalmaz 1100 perc beszélgetést plusz felette 5 forint a percdíj. Ebben még internet is van.
Nem nyilvános, sajna, de kíváncsi vagyok, mi nálatok az ezt közelítő (értsd: legkisebb költség/legtöbb perc) ajánlat?
-
pietrrr
aktív tag
Mobilflották.hu-nál, esetleg a mobilflotta.net-nél van olyan csomag, amihez Telenoros (akciós) készüléket tudok vásárolni, és a havidíja max ~3500 Ft? Ezeknél ugye én vagyok a számlatulajdonos?
-
hbala
aktív tag
Tesco roaming: [link]
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de nem találtam minden kérdésemre választ, így remélem, ti tudtok nekem segíteni.
- DPI flottába való belépéshez Telenorosnak kell lennem, vagy lehetek rögtön DPI-s? (most telekomos vagyok)
- Ahhoz, hogy DPI-s lehessek, párttagnak kell lenni/kell fideszirodába menni, vagy egy Telenor üzletben elintézhető az egész?
- Hogyan zajlik a belépés menete?
- Valaki tudna küldeni egy tarifatáblázatot?Nagyon köszönöm előre is!
-
zsambek
aktív tag
Szia,
Hova mennél?
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest