Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harness
csendes tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Eredeti főcél:
1. Egy elképzelt MMOFPS világ bemutatása, részletes kidolgozása, mely Sztalker alapokra építkezik.
2. Egy elképzelt MMOFPS játék bemutatása.
3. A világ és a játék közötti különbségek összefoglalása.Amire következtettem, ebből játékot lehet készíteni.
Amire nem következtettem: moddolással is át lehet alakítani.Ötleted alapján új cél merül fel:
4. MMOFPS játék létrehozása Sztalker moddolásával, átalakításával.
Ehhez szükesége: moddoláshoz értő személy nehézségtől függően több személy akár egy csapat is. Ha nem oldható meg kizárólag moddolással és van SDK, át lehet alakítani, akár az első részt alapul véve (személyesen egyedül a Call of Pripyatot ismerem).
Játéktér töltése
Maga a világ egybefüggő, a megvalósításnál is ezt szeretném. Ettől függetlenül fel lehet osztani területekre. A területek közötti áthaladáskor nem probléma ha tölt, ettől nem sérül sem a világ egybefüggő térképe, sem a megvalósított térkép. A feltétel, hogy egy biztonságos védett terület elférjen, amit ellenséges csapatok megtámadhatnak, ez pedig teljesül CoP-nál, elég nagy terület, lehet több száz fős támadást indítani egy objektum ellen (a terület szempontjából).A San Andreas multiplayernek utánanézek mit takar. Engem főleg a világ érdekel, a megvalósítás technikai részében inkább tanácsokkal szolgálok (4 évig voltam szerveroldali programozó C, C++, Java, SQL, ESQL, jelenleg a Gépészethez szeretnék visszatérni, emellett foglalkozok írással, jelen esetben az 1. pontban említett MMOFPS világ létrehozásával).
Azt tudom, hogy arra alkalmas beállítottságú szoftverfejlesztő idegen kódban is gyorsan eligazodik, amennyiben érdekli a téma, de ez már nem a jelenlegi területem.
A programozási részéhez vagy egy jó programozóra, vagy egy vezetőre van szükség, ez valóban nagy téma, részemről a kooperációt tartom a megvalósítókkal.
A szerverbérléssel egyetértek, nem lehet otthon sufnizni. Üzemeltetés és fejlesztés két kérdés, ezt az üzemeltetésre írtam, fejlesztést betársulókkal lehetne megbeszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NASCAR
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő