- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
Multibit
nagyúr
válasz
#61392896 #3206 üzenetére
tévém tehet, hogy nem tudja kezelni ezeket az MKV fájlokat rendesen
Ilyen esetekben mindig azt szoktam mondani, hogy az eszköz legyen értem, ne fordítva! Azaz, ha ilyen buta a tévéd beépített lejátszója (egyébként minden tévébe épített lejátszó az), akkor érdemes lenne elgondolkozni egy mediaplayer beszerzésénEgyéb okokból is messze jobb választás, mint a gagyi tévés lejátszó.
-
Multibit
nagyúr
válasz
#61392896 #3200 üzenetére
Egyet találtam is, de a vietnámi sráéc túl gyorsan mutogat.
Belinkelnéd?
Keresgéltem elég sokat, de leginkább parancssoros srt extract-ot találtam. Olyat nem, ami grafikus felülettel (MKVToolNix) srt formátumba teszi ki a feliratot. MKVToolNixszel mks-be tudod kiszedni a belemuxolt srt-t. -
gerner1
nagyúr
válasz
#61392896 #3196 üzenetére
Nem kívánok "okosnak tűnni", de tapasztalatom szerint ezzel gyorsabban érek célba, a feltett problémával kapcsolatban. Tehát hamarabb lesz kész, használható konténerem a megfelelő felirat komponenssel. Ezért gondoltam, hogy neked is megoldás arra, amit kérdeztél. Ugyanakkor elfogadom, ha valakinek nem ez a gyorsabb, és egyszerűbb.
Az biztos, hogy én már végeztem volna a feladattal, Te viszont még mindig ezügyben posztolsz. Szerencsére több alternatíva létezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
-
Multibit
nagyúr
válasz
#61392896 #3198 üzenetére
Az MKVToolNix csak egy GUI, ahogy az MKVExtractGUI2 is. Mindkettő a parancssoros mkvmerge és mkvextract programokat használja. Éppen ezért kell az MKVExtractGUI2-t abba a könyvtárba tenni, ahol az mkvmerge.exe és mkvextract.exe programok vannak. De a te dolgod, ahogy gondolod...
-
gerner1
nagyúr
válasz
#61392896 #3194 üzenetére
Egyszerűbb ha keresel ilyen felirat file -t, és azt integrálod a konténerbe úgy, hogy azt állítod be defaultnak. Vagy, az is megoldás, hogy amikor integrálod a letöltött felirat komponenst, akkor az elől kiveszed a pipát ami neked nem jó, és így csak a letöltött "új" lesz benne (érdemes egyébként azt beállítani defaultnak, amit szeretnél)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest