Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
smilecat #434 üzenetére
Persze, működik a monitorral is. Csak a hangot kell megoldani, ha nincs valamilyen hangkeltő a monitoron. Erre usb -s hangkártyát szoktak használni. 3066 -osokkal működik, de 3188 -nál olvastam olyan típusról, amin nem ment az usb hangkártya. Hogy konkrétan ezen működik -e, ahhoz előbb tudni kéne, hogy ez mi is valójában (mármint a belsejében lévő modulok típusa).
A "laptop esetében" kérdés nekem nem egyértelmű. Ha a laptopot akarod a monitorra kötni, az sztem menni fog. A kütyü képét viszont valószínűleg nem fogod HDMI -n a laptopra küldeni, mivel mindkét eszközön HDMI kimenet van, ellentétben a monitorral/tv -vel, amin HDMI bemenet. Trükközni persze lehet, mert ha pl. sikerül valami átalakítóval egy analóg jelet kicsikarni, akkor azt egy digitalizáló kártya usb -n esetleg meg tudja etetni a laptoppal. De az eredmény rendkívül siralmas lenne. Az USB 2.x sajnos kevés a digitális jelhez. USB 3 -al nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest