- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos.cs
tag
válasz
horvathkrisz #4199 üzenetére
hopp bocsi. rendben
-
janos.cs
tag
nekem CM10 rom van fent,teljesen jol mukodik.
-
janos.cs
tag
Romok itt talalhatok: http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?113-Rikomagic-MK808-802-etc&s=58841cecef56fee969e0b7716e55f584
-
kerno76
csendes tag
"Reboot kell a PC-n!
Ha nem megy, próbálj másik USB kábelt, portot vagy másik PC-t!"
Reboot megvolt, másik kUSB kábel kipróbálva, másik PC az most nincs."Flash módban van az eszköz? Normál indításnál Mass Storage-nek látja?"
RK30 Device-nek látja az eszközkezelőben a sz. gép. Flash mód, az mi? Össze van dugva a géppel, és indítanám a ROM Flash Tool. exe alkalmazást."Mi az eszköz? Én meg arra vagyok kíváncsi...
Pl. UG-knál kell root, majd le kell tölteni egy reboot app-ot, abban kiadni a reboot to bootloader "parancsot" s úgy áll flash módba."
Az eszköz RK30 Device.Nem tudom, mi a gond de ez a kütyü nagy sz.....r.
Nem megy a Wifi csak a google chrom, az is lassan, de a facebook, youtube, gmail kapcsolat hibát ír ki, holott a szobában minden egyéb eszköz kiválóan megy.
Erre frissíteném a ROM-ját, mivel azt mondták az segíthet, de még az sem megy.....
Lehet a kukában végzi.Azért kösz a segítséget.
-
válasz
tyuli76 #4189 üzenetére
Az olyan mint, az nem túl jó közelítés.
Csak 1 GHz-es proci és egymagos (legalábbis én ezt vettem ki), csak 512 MB RAM, csak ICS (ami lassabb a JB-nél).
Tehát a netezéskor a nagyobb terjedelmű oldalak akadozni fognak, a nagyobb felbontású filmek szintén. Mindemellett a linkelt tesztben csak HD Ready felbontásban próbálták, az pedig nem derül ki, hogy milyen felbontást tud, azaz tudja-e a full HD-t. Egy kisméretű monitoron jó lehet, de egy 100 centi feletti FullHD tévén már nem annyira a HD felbontás. Ha tud FullHD-t akkor viszont ezzel a teljesítménnyel erősen akadozva fog menni. Szerintem...
-
tyuli76
tag
Üdv
Láttom,h az auchan-as fele olyan mint a MK-ás,de ez nem elég böngészni,meg filmet nézni?Ma voltam az áruházba és azt mondták,h 1év gari van rá,de csak holnaptol lehet megvásárolni. -
kerno76
csendes tag
Sziasztok!
Finless féle 1.6 ROM felrakásakor mi lehet a hiba, ha az eszközkezelő látja az RK30 eszközt, tehát az illesztőprogram telepítése sikeres. A ROM Flash Tool elindításakor azt írja ki, hogy No Found RKandroid rock USB?
Többször megtettem az eddigi lépéseket, de mindig ezt írja ki.Mi lehet a gond. A leírást szóról szóra betartottam.
hali
-
konzi
aktív tag
válasz
sirarcheer #4176 üzenetére
en is a leiras szerint oldottam meg gond nelkul
-
kerno76
csendes tag
Sziasztok!
MK808 készülékem nem enged sem a facebookra, sem gmail-be, youtube-ra csatlakozni. Kiírja, hogy nincs kapcsolat, meg kapcsolat hiba. Wifi működik, mert laptop, teló jó mint eddig.
Mit kéne tennem?Jó a kütyü, mert a Chrome megy, behozza az oldalakat, még a youtubot nem.
Finless féle 1.6 Rom-ra lehet frissíteni, mert ott azt írja, hogy Bloetoothos készüléket nem lehet.
köszi
-
strogov
senior tag
Esély mindig van ... kivétel ha hardver hibás. Telefonokat könnyebb téglásítani, mert ott a radiot is felülírják, hogy gyári aláírás nélküli ROM is futhasson, itt ilyen nem kell.
Ha se kép, se hang akkor TVre nem lesz szükséged hozzá. Ha van akkor reset gombot nyomni, ha nincs reset gomb akkor szétszedni, és a reset pin-eket rövidre zárni (pl. egy kis fejű fém csavarhúzóval) és PC usb-be dugni az eszközt a szokásos módon. Ha elindult el lehet engedni a pin-eket. Ha minden jó akkor megjelenik az új hardver felismerése "varázsló". Elképzelhető, hogy csak sokadik alkalomra indul be (nekem 3-ra jelent meg a PC-n). Ha ismeretlen hardver, akkor az rk3066-os usb driver-t hozzá kell majd adni az eszköz kezelőben.
Ilyenkor egyből flash módban indul. RK batch tool és egy gyári FW-t rátenni. Ha minden jó akkor custom ROM-mal lehet újra próbálkozni.
Nekem néhány hete sikerült valamit elszúrni flash közben ami után kék led-en kívül más életjelet nem adott az UG007.Ha tápot sem kap akkor lehet, hogy elengedett a forrasztás. Ezt egy műszerész meg tudja forrasztani neked.
-
Faresz29
aktív tag
Tapasztalatok szerint mennyire használható a kütyü egy USB-s Logitech webcammal Skype-ozásra?
-
droid32
csendes tag
Itt nem sokat írnak róla de érkezik.
Vagy itt
LAS VEGAS, Jan. 8, 2013 /PRNewswire/ -- Rockchip (Fuzhou Rockchip Electronics Co., Ltd) today debuted its RK3188, a new generation quad-core processor at CES2013 in Las Vegas. RK3188 is the first chipset based on 28nm process from Chinese IC design comp ...
Read more at http://www.i4u.com/2013/01/global-positioning-systems/ces2013-debuts-era-quad-core-rk3188-28nm#0iIPiRhU7WsLvM1A.99 -
sirarcheer
senior tag
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek információja, hogy mikor jöhet ki az új RK3188 Rokchip-el ellátott Mini Pc?
-
tutucs
csendes tag
Hali!
Lehet, hogy az első vagyok, de nem sikerült!
Mindent a leírás szerint csináltam, (http://logout.hu/bejegyzes/rufuszx/mk808_flasheles/hsz_1-50.html) pláne lassan, óvatosan, és az erase nand még jó volt, utána a flash rom gomb után error: idb hibával a futás leállt.
Azóta fel sem ismeri!
Szóval féltéglásítottam, vagy van még esély?
Tutucs -
strogov
senior tag
válasz
droid32 #4172 üzenetére
Elvileg igen, de nem ismerem mindegyiket, így nem garantálható. TVn soha nem jutott még eszembe, hogy Blood & Glory-t játszak. Az Xperia Play játékoknál annyit csináltak, hogy felismerik a kontrollert, és nem kell map (elvileg). Illetve törekedtek arra, hogy menjen kontrollerrel. pl. Asphalt-ok eredetileg csak giroval mennek, de Xperia Play miatt megoldották a gamepad irányítást ... ami hivatalosan nincs más eszközön. Így viszont van aki kormánnyal irányítja.
A sixaxis csak ps3 kontrollerrel "garantálja" a működést (ettől még működik mással is). Nekem Shadowgun pl. a wiimote-nál átállt magától gamepad irányításra. Map azokhoz kell amiknél ezt a fejlesztők nem tették meg.
Wiimote (+nunchuck) kicsit máshogy működik mint a sixaxis, de arról is van tutorial sok.Aki játszani szeretne ezeken a kütyükön az 720p kernelt használjon.
-
strogov
senior tag
válasz
#79335424 #4162 üzenetére
Itt bemutatják a map folyamatot. Ha nem lenne világos a játék aktív állapotában készít egy screenshot-ot, majd ezen beigazítja a megfelelő elemeket megfelelő mérettel.
pl.: a forgáshoz és fej fel-le viteléhez egy fps-ben általában húzogatni kell a képernyőt ami touch, de magát a folyamatot az analóg karra rá lehet tenni, ezért fog egy ilyen elemet, és szinte teljes képernyőre széthúzva kiteszi.
Fruit Ninja, Cut the Rope vagy Angry Birds ezzel így nem fog menni, mert ott a touch maga a kurzor. Olyan játekoknál használható amelyeket egyébként más platformon tudnál gamepaddel irányítani, és esetleg fel van készítve a jaték gamepad-re. A Sony az Xperia Play miatt sok fejlesztőt "meggyőzött", hogy érdemes kontrolerre is optimalizálni az irányítást. -
lajozs
aktív tag
válasz
droid32 #4168 üzenetére
Teljesen korrekt, hogy megosztottad.
Jóllehet csakugyan nem a topik rendszere, segítség lehet a vásárláshoz azok számára is, akik érdeklődőkként bújják az itteni infókat, csak éppen nem engedhetik meg maguknak dupla pénzért a garanciális és (majdnem) hasonló befektetést. Őket sem szabad kizárni.
Kicsit gyengébb, kicsit savanyúbb, de a miénk... -
sirarcheer
senior tag
Már Androios kézi konzol is készül ami ugyanúgy Tegrás.Project Shield
-
droid32
csendes tag
Mint érdekesség raktam fel
Azért ha bele gondol az ember ez árban elég jól hangzik,mert ügye vannak más cégek ilyen kütyüt táv nélkül 21 papírért adnak
Pár oldallal ezelőtt lehetett erről olvasni itt a fórumon -
droid32
csendes tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Auchan üzletbe 15990 ft -ért lehet kapni kütyüt irányítóval együtt .
A teszt oldalt a kütyünek megosztom . -
-
imiadmin
őstag
nem tud valaki működő geek-es kupont?
-
törölt tag
válasz
csjohnny #4161 üzenetére
Hmm. Ez érdekes. Játék szempontból nem tudom, hogy ez elég -e. A vezérlőgombok, az ok. De ha valami megadott helyre kell bökni a képernyőn? Lehet, hogy nem jó példa, de én játszottam olyan játékkal, ahol rá kellett böknöm egy helyre, hogy a tank azt vegye célba, vagy a repülő oda dobja a bombát. Szóval ilyenre gondolok. Ezeket nem lehet előre meghatározni. Az viszont érdekelne, hogy csak játékon belül lehet ilyet? Ha pl. a szoftverrel meg tudok határozni adott pontot a képernyőn, amire az adott pillanatban érintést emulál. akkor így talán widgetet is lehetne aktiválni.
-
csjohnny
tag
válasz
#79335424 #4157 üzenetére
Én úgy tudom hogy a Sony DualShock 3 kontrollerhez ha telepíted a playről a Sixaxis Controllert ott map-ot hozhatsz létre a játék felületén elhelyezkedő érintési helyekről. Ezekhez az érintési helyekhez hozzárendelheted a játékvezérlő gombjait. Te magadnak is csinálhatsz ilyen mapot bármelyik játékhoz, de kedveltebb játékokhoz már valaki megcsinálta és közzé teszi a neten.
-
El Gringo
senior tag
aha, hát nekem is hasonló, nekem a 2. router ami osztja a jelet, az a lépcső alján van. Igaz, az egyik antennája 20dbi-s, a másik 3dbi, nem tudom mennyit számít
De nekem tényleg szépen jött a FullHD, mondom, 10mbit-es fölöttiek voltak a videók. Szóval próbált ki egy átjátszó routerrel, hátha kellemesen csalódsz te is. -
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek MK808-on működésre tuok bírni egy tp-linkes wifi sticket? Mert 300megás ugyan és csak80-at tud belőle pc-n de azért az mégis több mint a 15 amit az MK tud. -
vlevi
nagyúr
válasz
Bhalazs #4154 üzenetére
Én is valami ilyesmire emlékeztem, de elég hihetetlen, ha azt nézem, hogy a Rockchipes kütyük ára is ekörül van, ha nem a pendrive méretűeket keresem, hanem az olyanokat, amin van 2-3 USB.
100 dodóért szerintem "must have" egy tegra3-as cucc.
De ha azt nézzük, nem lehetetlen, mert a Google Nexus 7 is gondolom csak a kijelző és az akksi miatt drágább. Ezekben pedig ez nincsen. -
törölt tag
Nem vagyok gamer, ezért segítsetek lécci, mert vmit nem értek. Az érintőképernyőre optimalizált játékoknál ahova nézek, oda bökök. Hogy lehet ezt egy konzolon emulálni? Ha a képernyő eseményeivel vagyok elfoglalva, akkor honnan tudom, hogy hova kell böknöm a kezemben lévő tapin, amin amúgy sem látnék semmit? Ez olyan, mint egy megbeszélésen lelkes tekintettel figyelni a főnökre és közben az asztal alatt sms -t írni.....egy érintőképernyős mobillal.
-
törölt tag
Nem erről van szó, hanem a fps és a tv "képfrissítési" frekvenciájának az összehangolásáról. De nem tudok benne segíteni, mert elég összetett és eszközfüggő a probléma. Az analóg vetítőknél a vászon egy statikus felület, minden a vetítőn múlik. Ott 72fps -en vetítik a filmet, de a különbözet statikus kép, nem tartalmaz változást. Csak az egyenletesség miatt kell. Itt viszont a megjelenítő felület is dinamikus. Ha csak simán tudná a 24Hz -et, vagy ennek valamely többszörösét, akkor is maradna néhány kérdés. De a Samsung egy Motion Plus technológiát vet be, hogy ne kelljen a rendszernek a 72 fps -sel megküzdeni. Ez mozgássimítás céljából plusz képkockaszerűséget interpolál (bocs, nem találtam jobb kifejezést). Még a firm sem mindegy, mert van amelyikben ez kikapcsolható. Szóval zűrös ügy.
-
lajozs
aktív tag
válasz
El Gringo #4143 üzenetére
A router Belkin F5D8235-4. Srégen nyomja a szinteket elválasztó födémen (padlófűtés+parketta) át, az MX2 lapján áll, lyuggatott oldalával felfelé; már csak a hűtésért is.
Ezért kérdeztem, hogy a kijelzett 65 Mb/s egyben azt is jelentené, hogy plafon, vagy lenne javítani való? Válaszodból úgy tűnik, hogy utóbbi. Ha a befutás előtt álló, jobbnak ígérkező LAN-konverter sem válna be (bekábelezés van), az elfekvő Linksys lesz beiktatva az átvitelbe.Más: Teflon spray sokat segített a csatlakozók könnyű dugdosásában. Az ötlet diaszkennereim karbantartásához internetes szakitól származik; bevált. Nem szórva, hanem ásványvizes flakon dugójába fújva, és onnan fülpálcikával felvíve. Csak ajánlani tudom!
-
vlevi
nagyúr
Részben off, mert nem Rockchipes mini stickről van szó, de hagyon hasonló eszköz, az OUYA
Tenyérnyi androidos játékkonzol: jön az OUYA
Nagy különbség, hogy a Rockchip helyett Tegra3 hasít benne. Árára leszek nagyon kíváncsi, a játékkonzolos része nem érdekel, de médialejátszóként biztos ez is megállja a helyét.
-
lajozs
aktív tag
válasz
#79335424 #4136 üzenetére
Nemááá! - hogy a klasszikusokat idézzem. "This order includ free air mouse keyboard ", ez áll közvetlenül a nagy kép alatt is, ha már nem hiszel a címszalagban. Bár Alitól már többször rendeltem, és ami a címben, az a szent (éppen a belső apróbetűket vitatják).
De ezzel befejezem, nem ér meg több polémiát.A 24fps a mozifilm sajátja, amit bóvlibb tévék csak 50 v. 60 fps-sel játszanak le, vacak konverzióval. Ezért szokványosan a TV a ludas, de ezt próbálja kommunikálni a kedves úr.
-
Sera26
aktív tag
válasz
sirarcheer #4150 üzenetére
Hmm, efelett elsiklottam
Köszke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest