Új hozzászólás Aktív témák
-
Statiszta18
csendes tag
Sziasztok
Az volna a kérdésem hogy ezekre a mini pc-k re rá lehet e dugni egy nyomtatót és nyomtatni vele mert ha igen én is beruháznék egy ilyenre. Fateromnak kéne valami gép de az asztali gépek meg a laptopok nem jönnek be neki inkább tábla gépen tolja meg "okos" telón és csak a nyomtatás miatt van neki laptopja. Egy samsung lézeres nyomtatóról volna szó.
Köszi előre is. -
Clavo
csendes tag
Meg van a hiba. Nem hw hiba vagy is igen de nem az eszközzel. Átmozgattam az egészet és a Tv hdmi bemenete kontakt hibás. Gondolom a sok ki-behuzkodástól.
De jó hìr, hogy legalábbaz eszköz jó.
Köszi még egyszer a segìtséget meg az ötleteke.Clavo
-
Liar
tag
válasz
itanczos #5792 üzenetére
Rég töröltem már próbából, és rosszul emlékeztem, mindenesetre Bobénál még ez is szebb.
Közben megtaláltam KIZS leírását, itt linkelve van olyan boot.img-is, amivel teljesen ki lehet irtani a finless kézjegyeket induláskor.
-
itanczos
senior tag
Használja valaki aktívan a skype videó hívást az mk-n?
A mikrofon nekem gyalázatosan halknak tűnik. Akár külső usb-s hangkártyára dugok mikrofont, akár usb-s webkamera mikrofonját használom. Mivel az android-os skype-ban nincs hangerő állítás, nem tudom mi a megoldás... -
hetech
csendes tag
válasz
#79335424 #5787 üzenetére
Tulajdonképpen az a kérdés, hogy CWM-mel elkerülhető lett volna ez a szívás?
Vagy akkor is meg tud úgy halni, hogy már a CWM menüje sem jön be?Egyébként nincs annyi időm már mint amit az előbb írtam.
Most néztem és:2013.03.08 16:40 Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.11 11:14 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.11 11:30 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsTényleg gyorsak mostanában.
Drukkoljatok, hogy csütörtökig ideérjen! -
Clavo
csendes tag
válasz
itanczos #5785 üzenetére
Köszi megkérdezem majd.
Nem csak a gyári frissítések voltak eddig rajta. Amit kiadtak hozzá. És most raktam fel a finless-t.
Viszontmost megpróbáltam még egyszer a full hd-t a tv-n és először 1920 50hz-be állítottam azzal ment majd 60hz-re és most működik. Full hd video megy a youtube-ról. Bár kíváncsi vagyok, hogy jó marad-e ha újra indítom.
-
itanczos
senior tag
Most intézett visszaküldést [mk802iiigulu] fórumtársunk. Kérdezd őt!
Clavo, nem próbáltál valami tuning kernel-t? Esetleg megfőtt?
-
hetech
csendes tag
CWM neked fent volt?
És CWM mentésből sem állt vissza?
Örülök, hogy most legalább már megy.És a többiek akiknek flash után nem ment?
Sikerült életre kelteni?Az utóbbi időben ez az eset volt a 3., hogy nem indultak az új Fineless rommal, előtte pedig egy esetről sem olvastam...
Valamit változtattak a hardveren?Az enyém még utazik hazafelé, de jelen pillanatban nem vagyok valami bátor a flashelést illetően...
Még 1-2 hét mire itt lesz, addigra csak kiderül, hogy mi van... -
Clavo
csendes tag
válasz
itanczos #5780 üzenetére
Az a baj, hogy nekem nem áll helyre utána sem
Kernel ami benne van a finless 1.4ben.
Kernel: 3.08+ smp preempt wed feb 27 17:35:33 cst 2013
Build: b12_rk3066_public_v411_130227_finless_14A gyári rommal teljesen szét van esve Full hdba indul és végig rossz majd pár mp múlva kikapcsol.
-
Clavo
csendes tag
válasz
Marvinn #5776 üzenetére
Nem hűtőbordás. Measy U2C simán hozzá lehetett férni a chiphez.
Csak van egy olyan érzésem, hogy megsült vagy valahogy tönkre ment a full hd része.
Rádugom a tv-re és zizi a kép. Az új Finless rommal elindult viszont mikor elkezdte betölteni (full hd-ba) akkor zizis volt majd átváltott 1280x720 úgy viszont jó lett. Majd miután visszaállítottam full hd-ra nem adott képet.
Csináltam egy gyári visszaállítást és szerintem beállította full hd-ra. és onnantól fogva nem volt kép. Most újra flasheltem a finless 1.4 és 1280x720 van kép.
Valaki nem tudja esetleg hogy mit lehet kezdeni, hogy legyen esetleg full hd?
Bár már ez is nagyon nagy haladás, hogy egyenlőre működik és nem tégla. -
Clavo
csendes tag
válasz
itanczos #5770 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget (Marvinn, Somatom, És neked is)
Egyenlőre ott tartok, hogy sikerült a Mask flash, a windows felismeri és rá is tudtam rakni a régi romot. A be is tölti és el is indul.Viszont!! Ahogy elindul rá 1 mp zizis lesz a kép és kb 10 mp múlva k is kapcsol.
Most megpróbálom felrakni a Finless 1.4 hátha azzal jó lesz. -
Liar
tag
Az induló animációról itt írtam, illetve valamikor korábban KIZS is, de nem találom a keresővel...
A legegyszerűbb megoldás a bootanimation.zip törlése, és akkor a sima zöld robot látható betöltés közben, minden csilli-villi nélkül.
Akkor ígértem, hogy feltöltök majd még néhány változatot, ez elmaradt, ma este, ha nem felejtem el, bepótolom. -
törölt tag
"Please do not complain about the boot screen to me. I change it like any artist would to sign his work.
You will not be able to change it without knowing how to take apart a ROM and do it yourself!
But I do explain how to do this work on Freaktab.com
If you try to use APPs like boot manager to change it, you can BRICK! They do not support Rockchip's boot.
Some love the boot screen and others hate it. Sorry, if you hate it your going to have to learn to do it yourself!
Again do not post or bug me about it as I will not respond.Bob"
Számomra ez is bizonyítja, hogy nem értek a művészethez, mert gőzön sincs, hogy ebben mi a művészi. A Measy -é nekem olyan, mint egy útelterelésre figyelmeztető jelzés. De mivel nem szoktam kikapcsolgatni, ezért úgysem látom sűrűn.
-
azozo
senior tag
Sikerült feltenni az Imito mx1-re a finless 1.7a romot
Itteni leírás alapján
http://itfroccs.hu/imito_mx1_finless_rom_1.7_beta
KÖszönöm /nem tudom ki csak admin van irva..../
Usb-n keresztül csatlakoztatva /az imito mx1 oldalán lévő usb csatlakozó/
Kis pöcök elötte benyomva, Felismeri ismeretlenek.
Drivert feltelepítettem /finles 1.7a zipben benne van/
Most már nem csak sima usb mass storagenak látta......
Gépen /win7/ kicsomagolt finless flashtoolal elindítottam.
Erase NAND majd Flash rom.Kicsit simább,google playel volt gondom,de gyári visszaállítás után oké
A ronda indítórész majd lecserélem a forumon már irta valaki
Antutuval 7900 lett az eredmény.....Wifi jel nálam nemigazán lett több de stabil.
Usb-re kötött gamepad jostick része megy csak a gombok nem igazán /"OK" gomb nem megy/pár játéknál próbáltam.pl: Shadowgunnál nem tudtam így elindítani ok gomb miatt
Forumon majd rákeresek... -
richome
tag
Sziasztok,
kérdés és tipp:Használ valaki ilyen billentyűzetet?
Illetve van, létezik multitácsos, amivel lehetne legalább alkalmazásokat zoomolni és nem másik androidossal összekapcsolva?Egyébként ezt a [link] oldalt érdemes tesztelni,
sok mindent rendeltem tőlük és egyéb kérdésekre, garancia problémákra is gyorsan reagálnak,
nagyon korrektnek tartom őket, bátran ajánlom mindenkinek, mint alternatívát!
Kína, de gyors, precíz ez is.
/novo7 fire tőlük van, baja volt, megpróbáltam megjavítani, de alaplapi csati baja volt. Berhelés után is simán kijavították, pedig közölhették volna, hogy én csesztem el és gari ugrott, de nem/ -
oba
addikt
válasz
tomy0628 #5762 üzenetére
bármelyik
úgy is van hozzá külön táp, ha a tv usb -je kevés lenne neki
amúgy kevés szokott lenni, szóval mindenképpen táppal érdemes használni.... szóval így TV specifikusan nem fogsz tudni választani mivel mindegyik működik velemk808 -at javaslom, ahhoz van a legnagyobb support, custom rom és ilyesmi
esetleg mk808b ha kell a bluetooth -
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Egy Samsung Eh6030 típusú TV-hez milyen stick lenne a legjobb? -
janos.cs
tag
[Ezt valaki nézte már?] elég komoly kis cucc gamereknek!
-2.0GHz Quad Core CPU
-600MHz Quad Core GPU
-2GB High Speed RAM (880MHz)
-16GB Internal Storage (200% Faster Data Transfer Speeds)
-SD Card Slot (More Storage)
-HDMI (720p,1080p)
-Wifi
-Ethernet
-6 USB Ports
-1 Micro USB Port
-Audio in/out Ports
-Bluetooth
-1 Wireless Mouse
-1 Gamer Controller -
Marvinn
tag
Fontos az sd-re másolásnál hogy az sd kártya ext4 partíció legyen és "linuxroot" cimkéje legyen, különben hiába is van rajta bármi... ahhoz hogy az sd kártyás bootolás működjön olyan loader kell bele, amit valószínűleg töröltél a nand törlésével. én is szoktam nand törlést csinálni amikor kompletten mindent frissítek.
Egy ötlet: az usb kábeled nem túl hosszú vagy rossz minőségű? próbáld röviddel és jó minőségűvel.
a nand trükközés is jó megoldás, ilyen resetelés volt bizonyos gps-eknél is...
-
Clavo
csendes tag
válasz
itanczos #5755 üzenetére
Rádugtam, felraktam az usb drivert (a laptopra még nem volt rádugva azért kellett). (előtte a beállítások/usb-nél bekapcsoltam a pc kapcsolatot. (és lehet hogy az usb hibakeresés is be volt kapcsolva)) Majd rádugtam újra a reset gomb benyomásával és elindítottam a Finless rom flash tool-t. Utána nyomtam egy Erase Nand. Az végig is futott (végig számolt valamit 2000ig) és utána nyomtan a Flash rom-ra. Ott kiírta, hogy device ok, test ok... és még valami már nem emlékszem. Vártam, hogy történjen valami, de nem csinált semmit több percig (szerintem kifagyott). Majd bezártam. És megismételtem még egyszer, megint kifagyott majd még egyszer megismételtem. Ugyan úgy nem csinált semmit és ugyan úgy kifagyott mindig.
Majd gondoltam visszarakom a régi romot. Elindítottam a RK Batch Tool-t betallóztam a régi romot és rányomtam a Restore-ra kiírta, hogy tesztel valamit aztán hibát dobott. Kiírta hogy .... error IDB. Kipróbáltam még még 2x. Aztán egyszer (nem tudom mitől) a windows nem ismeri fel. (nincs windows hang)
Gondoltam (egy próbát megér) rárakom a régi és az új romot egy sd hátha valahogy felismer. De semmi.
Szóval most itt tartok.
Nincs rajta se rom se a windows nem ismeri fel, hogy valahogy rárakjak valamit.
Ha azt mondod, hogy úgy sikerülhet akkor kipróbálom. De ha valakinek van valami más ötlete akkor szívesen fogadom.Előre is köszönöm a segítséget.
-
itanczos
senior tag
Menjünk sorjában!
Tehát, elvileg nem csináltál semmi rosszat! Az Erase NAND kitörli, majd a flash felírja!
Ennyi!
Viszont neked írásnál valami gáz volt.
Ilyenkor egy újabb erase, majd flash a következő lépés!
Nem világos, hogy melyik esemény után nem ismerte fel a windows?
Tehát, most ha rádugod reset gomb lenyomásával a gépre, a szokásos usb hang hallatszik a gépen?
Ha nem, akkor 1 dolgot tehetsz még:
A MASK módú flash-elést.
Ez alapján megteheted: [link]
Egy mk802III-at próbáltam így feléleszteni, de nagy valószínűséggel NAND hibás volt, törölni sem lehetett.De figyelem, ehhez szét kell szedni a kütyüt és hozzá kell férni a NAND chip-hez!
Az esetleges további meghibásodások miatt csak saját felelősségre!!!
Szóval, hajrá!
-
Clavo
csendes tag
És miért nem látja a windows?
-
Clavo
csendes tag
FONTOS!!
Egy kis segítség kéne!! Van egy Measy u2c amit most flasheltem volna az új rommal. [link]
Csatlakoztattam is az eszközt. (A beállítások/usb pc csatlakozás be volt kapcsolva és lehet, hogy véletlenül a hibakeresés is bekapcsolva maradt.) Reset gomb benyomása usb kábel bedugása az otg (usb2) portba. A gép fel is ismerte. El is indítottam a Rom Flash Tool-t majd rányomtam a Erase Nand gombra é utána végig is számolt. Utána rányomtam a Flash rom gombra kiírta, hogy run ok, test ok... és utána nem csinált semmit több percig. Gondoltam kifagyott vagy valami és ezért bezártam. Majd megpróbáltam újra és megint ugyanez. Ráduktam a tv-re gondoltam elindítom, de akkor már nem volt rajta a rom.
Utána elindítottam a rockchip batch tool, hogy azzal felrakok egy eggyel régebbi romot de mikor elindítottam valami IDB errort írt ki. Nem tudtam felrakni a régi romot.
Most már ott tartok, hogy ha rádugom a gépre nem ismeri fel. A kék led világít, de a gép nem érzékeli, hogy eszközt dugtam rá.
Szóval nem nagyon tudok vele most mit csinálni. Aki találkozott már ilyen problémával a ért hozzá és tud segíteni attól egy kis segítséget kérek.
Köszi -
Z_T
aktív tag
válasz
csili123 #5745 üzenetére
Ugyanezt a ROM + kernel párosítást használom mk808-on, semmi probléma nincs vele.
Ha a CPUMaster-ben felhúzom 1.4 GHz-re a minimumot és "performance"-re állítom, akkor most 10,230 a legújabb AnTuTu. Ha visszaveszem a minimumot minimumra (504 MHz), és "interactice" akkor 8398.A tápot nyomd be rendesen!
-
csili123
csendes tag
Sziasztok
tapasztalt már valaki olyanproblémát a kütyüvel hogy antutuba elég vegyes eredmények jönnek van amikor 10e fölött van ekkor általában minden okés nem szagat az RC11 sem film lejátszás alatt sem.
de van amikor 6000-7000 körül van az antutu.Finless 1.6 és 2dark4u kernel
[link]jah és a tápcsatlakozo is ha rosszul van a konnekotrba akkor kikapcsol, emiatt átdugtam az usb egy laptopba de igyis gyenge az eredmény.
valaki tpasztalt már ilyet?
-
vitezfeher
tag
Miközben kerestem az MK808-on az HBO GO alkalmazás futtatásának lehetőségét találtam egy érdekes ROMot: MK808 Hybryd FW V2.1.2 1080p Feltettem a kütyüre, lesz ami lesz...
Már az első indítás előtt kérte az alap beállításokat (nyelv, wifi, stb.) MINIX logoval indított - na ebből mi lesz -
és láss csodát, működik. Ráadásul az áhított HBO alkalmazás is simán megy rajta. Apróbb kellemetlenség, hogy a család hölgy tagjainak itt nem fut az Retek Klub alkalmazása és nem állítható be, hogy ne kapcsoljon ki, ami nem előnyös torrentezéshez. -
Z_T
aktív tag
válasz
Google Nexus #5742 üzenetére
Olvass vissza pár oldalt, minden kérdésre itt a válasz. Ha profi vagy, használd a gyorskeresőt!
Működik!
-
Google Nexus
csendes tag
válasz
Avicularia #5741 üzenetére
Sziasztok lenne pár kérdésem mielőtt veszek egy Mk 808-t.
Melyik android boxot ajánljátok?
Külső Hdd rá lehet kötni ha igen mekkora a legnagyobb amit lát?
Full Hd-s filmek 10-15gb méretben zökkenő mentesen mennek rajra?
A irányítás milyen?
Köszönöm a választ -
Arthur997
csendes tag
A múlt héten érkezett meg az MK808B és RC11 párosom. Tapasztalatom,hogy teljesen stabil, nem melegszik, éppen csak langyos, minden buhera nélkül remekül működik a Samsung tv-el akár USB-ről, akár a 2A tápról. Igazi felhasználói élmény, nekem smart TVm van, de ezzel sokkal okosabb mint az okos TV.
Kár, hogy ez nem volt előbb, feleslegesen fizettem a TV "okosságáért".
Azonban ma megjött a várva várt HDMI-sTabletem.
Mivel a családom nő tagjait nem hozta lázba a technika eme csodája, ezért eladó az MK808B és RC11.
Privátban. -
mimey
tag
válasz
#79335424 #5647 üzenetére
Mást kerestem, de már a Geekbuying blogján is fent van a CWM install.
-
Bhalazs
csendes tag
válasz
vargalex #5736 üzenetére
Hát nekem úgy néz ki most nincs szerencsém a posta 4x megmondta hogy elküldte és azóta jön. De még bőven benne vannak a 7-15 napban amit a honlapon ígérnek. És még mindig jobb mint a 15-60 nap amit a china air mail ígér.
2013.02.27
12:44
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.03.02
15:01
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.02
19:17
Küldemény információ:
2013.03.02
21:46
Küldemény információ:
2013.03.03
21:45
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Heller2
aktív tag
Hogyan lőhető ki egy automatikusan induló program? Sajna miatta állandóan újraindul a rendszert , de már visszaboot-olni nem bír!
-
Yssy
csendes tag
Mostanában tényleg ilyen gyorsak a srácok...
2013.02.23 14:13 Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.02.27 12:15 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.02.27 12:25 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.02.28 08:48 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.03.04 09:14 Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredMás, hogy ne off topic:
1.7 Finless reflash megoldotta nem működő sleep beállítást, de többet hozzá nem nyúlok a sleephez -
vargalex
félisten
Szia!
Én február 20-án rendeltem, a Geekbuying-tól, 21-én küldték az e-mailt, hogy kiküldték. A tracking-on a következők látszanak:
2013.02.24 14:42 Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.02.27 12:29 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.02.27 12:35 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.02.28 08:27 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.03.04 10:45 Budai Központi Kézbesítő Posta Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredÚgyhogy nekem elég hamar megérkezett. De szerintem nem kell aggódnod. A tracking-al úgyis látod majd a változásokat.
-
ludus
aktív tag
válasz
krampusz11 #5720 üzenetére
Üdv mindenkinek! Az lenne a kérdésem hogy általában hány nap alatt ér ide a csomag a geekbuyingról? Már 6. napja Célországba elküldve a csomagjaim státusa...
-
hobbitka_
tag
Most már több helyen, azaz két különböző tv-vel és egy projektorral is teszteltem, 3 féle rommal és 4 féle kernellel az eredetileg jól működő mk808-am, de minddel azt írja, hogy nem kap jelet. Mindeközben a kék led világít.
Ki kellene tesztelnem, hogy a töltő, a fő egység, vagy a hdmi kável a hibás.
Persze nem rendeltem egyből kettőt, így nem egyszerű a helyzet.
Ha úgy alakulna, akkor lakik valaki Budapesten a belváros környékén, vagy az Örs felé, aki tudna segíteni végigpróbálgatni a sajátjával összefűzve, hogy melyik egység adta meg magát? -
vargalex
félisten
válasz
krampusz11 #5720 üzenetére
Szia!
Beállítottad lehet lépni Google account-al is.
-
-
krampusz11
csendes tag
Ha geekbuying-ról rendelnék pl. MK808B-t akkor elég csak 1 regisztráció? Paypal-om van mert ebay-ról rendeltem már.
-
janos.cs
tag
válasz
krampusz11 #5714 üzenetére
nekem ilyenem van hozza,teljesen jo.
szerintem ezt itthonrol is nyugodtan megtudod rendelni.
-
MGa73
tag
válasz
krampusz11 #5714 üzenetére
Pont ilyen billentyűzetem van. Mind az UG802 mind az MK808B tökéletesen kezeli.
-
törölt tag
válasz
Dragon27 #5713 üzenetére
Már linkeltem neked egy Magyar nyelvű leírást a Picuntu telepítéséről. A kernel flashelése ugyanazzal a PC -s programmal történik, mint a custom romok flashelése. Hidd el, jelenleg NEM LÉTEZIK ennél egyszerűbb megoldás duálbootos linux telepítésére! Túl azon, hogy még a kérdésedet se értem (ez lehet az én hibám), amit linkeltél, annak megint semmi köze a Te kütyüdhöz. Remélem, azt legalább tudod, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint, ha nincs egy linux -kompatibilis usb wifid, vagy egy megfelelő lan adaptered, akkor még ha sikerülne is vmilyen linuxot ráimátkoznod, neted akkor se lesz.
-
krampusz11
csendes tag
Ilyen billentyűzettel használja valaki?
[link]
Vélemények? -
Dragon27
senior tag
Szerintetek ha ezt [link] a frissítés helyett Recovery Software +
A10 Media PC Linux - 2GB SD Card Image vagy USB-kulcsot használok : PC Linux lesz belőle ami ha később visszatehetem a gyári androidra
??? -
interstate76
addikt
válasz
Avicularia #5710 üzenetére
Jah, közben rájöttem, hogy több szempontból is hülyén futottam neki.
-
Avicularia
veterán
válasz
interstate76 #5709 üzenetére
Szerintem igen, de külső lejátszóval akarom lejátszani a videókat, szóval mindegy a flash szvsz
-
interstate76
addikt
válasz
Avicularia #5707 üzenetére
Törölve.
-
válasz
#79335424 #5698 üzenetére
Köszönöm!
A NAS kérdésben még okosítanom kell magam, wifis verzió kilőve.
Lehet, hogy tényleg egy olyan routerre van szükségem, amire rá tudom kötni a külső vinyót -> és kész a "NAS". Energiatakarékossági okokból gondoltam az egybeépítettet, most a routerem és a modemem van egy házban (TP-LINK W8900GB), ha erre rá tudnám kötni a vinyót az csodás lenne, de nincs rajta még USB csati semMit gondolsz, mit gondoltok; aktív hubnak egy ilyen megteszi, vagy szükséges vmi komolyabb cucc?
http://dx.com/p/7-port-usb-2-0-hub-with-power-adapter-white-102544Szeretnék tanácsot kérni a többi kérdésemben is.
Ha azt szeretném, hogy minden klasszul működjön, meglegyen a felhasználói élmény és ne vágjak semmit se haza, akkor:
1. MK808B jó lesz 720p-ig (a TV is csak sima HD, de a 24p-t tudja), nem szakadozik a kép?
2. egy RC12-es billentyűzettel boldog leszek?,
3. az MK808B-t a saját tápjáról hajtsam, vagy azt is az aktív USB HUB-ról?
5. Ezen a kombón tudok esetleg torrentezni laptop nélkül? -
Avicularia
veterán
Sziasztok
Talán tudtok segíteni. OFF androidos eszközön próbálom az XMBC-t. Mindent lejátszik külső lejátszóval, de a youtube videókat nem akarja sem a mx player pro sem a dice player lejátszani. Bejön a lejátszó,aztán kiírja,hogy nem tudja lejátszani a videót. Egyébként más oldalakról lejátssza a videókat pld. liveleak.
FHD videók is simán mennek, szóval valami más beállítási gond lehet. -
Marvinn
tag
a ráragasztott hűtőbordát mivel lehet levenni?
egyrészt beférne kicsit nagyobb is, másrészt a ramokon nincs is rajta csak felette... -
törölt tag
válasz
CsendbenJáró #5699 üzenetére
Ez egy másik projekt. Ez nem duálboot. A Picuntu a recoveryből indítja a linuxot, normál boottal az Androidot. Mikro sd -n van maga az oprendszer. Lehet usb -keresztül akár merevlemezen is, csak azt írják, hogy on an lassabb (meg oda a port). A kernel úgy kerül fel, hogy a Finless flashtoollal fel kell tolni a recovery -t. De amíg resettel felismeri a flashtool az eszközt és flashelhető, addig bármilyen droidot is fel lehet rakni. Ha viszont nem flashelhető, akkor a linux sem fog működni.
-
vitezfeher
tag
Lehet, hogy hülyének néztek.tudtok-e linket olyan RAM-hoz, ami nem rootolt MK808-hoz?
-
KIZS
aktív tag
Nem kell hozzá laptop. Egyszerűen másold be a belső SD-re (elvben a külsőn is működik) update.img néven. A rendszer fel fogja ismerni és megkérdezi telepítse-e. Ha azt mondod, hogy igen, akkor szépen fel is rakja.
Ez viszont csak addig igaz, amíg a gyári recovery van rajta. A CWM-nek már nincs ilyen képessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- MIUI / HyperOS topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest