- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Hehehe.
Szép kis nyavajgás lett a bele kell géppuskázni a Dunába felfogásomból. -
twollah
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #33 üzenetére
Ok.
De nekem, és még sok másnak nincs félmilliója arra, hogy HiFit vegyen.
Ha neked van annak örülök, de lehetőleg ne oszd az észt itt azzal, hogy a félmilliós cucc milyek jó.
Neked ott kezdődik a zene, másnak máshol.
Kevés ember engedheti meg magának (családjának), hogy 200ezerért vegyen CDlejátszót.
Ezen kéne elgondolkozni.
Valakinek az 50-100ezer forintos általad lenézett mini-HifI a HiFi amit féléves, éves kuporgtasá árán tudott megvásárolni.
Ugorj a Dunába, én megyek rombolni a hallásom. (gy.k.: dolgozni) -
twollah
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #26 üzenetére
Hm egy Technics SC-CH540es mini HiFi az bóvli?
Amúgy nyomdász vagyok (offszet gépmester), és el tudod képzelni, hogy milyen lehet a hallásom.
Várlak a dunaparton.
Amúgy ha belegéppuskázlak a Dunába akkor nem vizihulla vagy hanem hulla amit a vízből fognak ki.
A vizihulla az ami bizonyítottan vízben fulladt meg. -
twollah
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #20 üzenetére
Erre csak tudod mit tudok mondani.
Az ilyen audiofil emberkéket bele kell géppuskázni a Dunába vagy ha nincs a közelben víz akkor egy jó nagy gödörbe, és rá pár köbméter oltatlan meszet.
Láttam pár grafikont az emberi hallás romlásáról.
Ne tudd meg...
Amúgy a high end vs átlag zenecuccoknál is érvényesül a placebohatás.
Ha nem tudod min hallgatod a zenét, zajt addig az átlagot is high endnek hallod. -
twollah
nagyúr
válasz
M@trixfan #10 üzenetére
Ez az állítás az audiofil emberkék kitalációja.
Ha egy CDt bitről bitre másolsz át akkor az az jelenti, hogy a másolat az eredeti mása, és nem azt jelenti, hogy hasonlít rá, vagy igen az de mégsem.
Ha nekem vagy neked bebizonyítja az aki ezt az ökörséget kitalálta akkor meoculpa.
Állítom, hogy nem lehet megkülönböztetni hallás alapján, hogy ez a másolt, ez az eredeti.
Ki kéne próbálni, hogy a tesztalany csak a zenét hallja a másolt, és az eredeti CDről, és ha úgy tényleg kitalálja, hogy a másolt CD az a másolt, az eredeti meg az eredeti akkor le a kalappal.
Ez pusztán pszichológia.
Ha láttad a másolt CDt amit berakod a lejátszóba akkor a tudatod tényleg beleképzeli a hibákat a CDbe.
De ha nem láttad akkor az életben nem tudod eldönteni, hogy ez a másolt vagy az eredeti. -
twollah
nagyúr
Ezeket próbáltam:
- CloneCD
- EasyCD Creator
- Nero
Mindegyik szépen megírta, eddig nem volt gond velük más CDlejátszókban.
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest