- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- PLC programozás
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
sebész
csendes tag
Nagy marha vagy te Twollah, és nem is azért amit írsz, hanem ahogyan írsz.
Arról hogy téged nem érdekel hogy a ZENÉT jó minőségben hallgatod-e csak te tehetsz, de ezért nem kell másokat megsérteni. Hidd el, hogy a MINI hifi, legyen az Technics vagy akármi más igenis bóvli. A külőnbséget igen könnyü
meghallani és ha valaki ad erre, nem értem miért kell sértegetni.
Nagyon sok különbség van egy másolt és egy eredeti CD között (föleg ha a másolatot másolják), és az sem mindegy hogy min játszod le ( most nem milliókról beszélek! és nem csak a lejátszóról, hanem az erősítőről stb. ). Ha nem hallod, legalább hidd el!
Ja és bocs a marháért, biztos én is az vagyok de legalább az vigasztal hogy nem én vagyok az egyetlen! :(( -
Bogyó bá'
nagyúr
Sajnos úgy néz ki, hogy minden mini-HiFi bóvli, ártól függetlenül. Azt a pénzt, amit a jó hangzásra költhettek volna a tervezői, mindenféle villogó szines fiszfaszokra forditanak, hiszen igy ''jobban néz ki'', jobban el lehet adni. Láttam már olyat is, hogy beépitett dobgép, meg hasonló ''effektkütyük'' vonzották a nagyérdemü közönséget.
Bár igaz, annyi pénzből jó hangot nem is lehet csinálni. Egy valamire való asztali cd-játszó úgy 200 ezer körül kezdődik, de sajnos a magas ára nem garantálja még önmagában a minőséget. Amúgy egy kb. 35 ezer forintos Technics SLPG-390-es CD-játszóval már lehet zenét hallgatni, persze csak jó erősitő - és FŐLEG - jó hangszórók esetén. de mire megveszed a CD-játszót, erősitőt (abból még véletlenül sem Technicset), 2 normális hangú kis hangdobozt (pl. KEF CODA 7), akkor is már vagy 200-250 ezer körül tartasz, és még csak CD-játszód van.
50-100 ezer forintért meg 5 lemezes CD-t, kétkazettás magnót, RDS-es rádiót, erősitőt meg minden szart kapsz mini-HiFi néven....
Én most is a Duna-parton vagyok , Kalocsán......Várlak!! :DD:DD
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest