Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garold
senior tag
Pedig egyszerű a dolog! Ráragasztom a papírt a flex csiszolókorongjára, és kb. egy fél óra alatt kész az egész!
-
Garold
senior tag
Még nem próbálkoztam vele! Még szt várom, hogy kinyisson egy bolt ahol lehet venni polipapírt. Remélem kapok megfelelőt! Mondjuk az se baj ha nem mert szinte ingyen volt a plexi. 90x50cm 500Ft-ért a hülyének is megéri!
-
Garold
senior tag
Röviden:
Kivágtam a gépem oldalát, és kaptam egy plexit, ami nagyon karcos, de azért bele akarom rakni a gépbe! Ha legalább simára nem sikerül, akkor jól elbaszom és fasza tejszerű lesz! -
Garold
senior tag
A probléma megoldódott
, a topic zárható!
-
Garold
senior tag
THX
-
Garold
senior tag
És mennyibe kerül ez a polipapír?
-
Garold
senior tag
UP
-
Garold
senior tag
A nyílás már ki van vágva, flex-el (1mm-es fémvágó koronggal), és utánnacsiszoltam egy kicsit csiszolókoronggal.
-
Garold
senior tag
A kérdés adott, mar csak annyi, hogy hogyan és mennyibe kerül?
Amúgy a plexi a gépem oldalába kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest