Hirdetés
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Poco F5-re én se tettem fel a HyOS-t, marad a MIUI14 még egy darabig...A13.
Engem hidegen hagynak ezek a frissítések, előző telómon eggyel régebbi android verzió van, mint ami amúgy lehetne rajta. Persze nem ez a követendő, de nem fogom a gyártót bombázni emailekkel, hogy hol van a heti frissítésem.Plusz egy frissítési sikertelenség simán téglázhatja a telót is (legalábbis régen volt rá példa, azóta lehet ezek esélyét már minimalizálták).
Most vettem egy gari nélküli telót, ráengedem az OS update-t, majd valami nyűgje lesz közben, többet be sem kapcsol, akkor volt egy telóm 2 percig? Á, ennyit nem ér.
Főleg, hogy tudom, hogy semmiben sem jobb a HyOS (még?), csak kicsit másabb.
Olvasni olyat, hogy gyorsabban merül vele a teló, de olyat is, hogy kevésbé merül, meg hogy sokkal fluidabb...szóval elég vegyesek a vélemények, persze azért inkább a jobb van túlsúlyban, őszintén megmondom sokkal rosszabbra számítottam egy 1.0 verziójú OS-től (főleg, ha tudjuk, hogy milyen volt évekig a MIUI), mármint azok a vélemények, amiket olvasok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Motorola Moto G23 8gb ram 128gb tárhely független
- Realme 12 Pro plus 5g 256 /8+8 új 1 év bolti garanciával periszkopos, teleobjektív
- Apple iPhone 14 Plus, Starlight, karcmentes, független, 128Gb, garanciális
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+, makulátlan, garanciális
- Újszerű Samsung Galaxy S22+ 256Gb / 8Gb eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest