-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Vincent_ #1988 üzenetére
Egy rendőrségi feljelentés rutin nélkül sem nagy dolog szerintem.
Nem mondtam, hogy nem kell rá időt szánni, de aki sajnálja rá, hát mit mondjak...
A csomagon egy név és cím is kell hogy szerepeljen a feladónál, ami nem utalásos utánvét esetén csak valós lehet, mivel máshogy nem jut a pénzéhez.
Ez is mindenképpen előny azt gondolom. -
XaraX
addikt
válasz
raziel01 #1986 üzenetére
Nem csak a mesében létezik, hidd el.
Sokan nincsenek tisztában vele, mik a lehetőségeik.
"Esetleg akkor ha postán vennéd át és belemennek abba, hogy előttük bontod ki "
Ez nem járható út, a posta a csomag sértetlenségét garantálja, a tartalma nem rá tartozik.
Átverés esetén egyetlen lehetőség, rendőrségi feljelentés azonnal, aztán ezzel vissza a postára.
Így már le tudod tiltatni a kifizetést, igaz, a pénzt csak az ügy lezárása után kapod vissza, de legalább nem tűnik el.
És nem a neten olvastam. -
XaraX
addikt
"Az előre utalásnak és az utánvétnek pontosan ugyanannyi a kockázata,
csak ez utóbbi jóval drágább."
Azért talán mégsem.
Utánvét esetén biztosan kapsz valamit, míg utalásnál akár semmit.
Utánvétnél, ha nem azt kaptad, amit kellett volna vagy hibásat, stb, lehetőséged van letiltatni a kifizetést a postánál, így a pénzed nem tűnik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest