Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Becsatlakozok én is ugyanezen fórumtag kapcsán. Street681
Én SSD-t, illetve processzort vettem volna tőle.
10 db SSD-je volt, mondtam igazából mindegy mennyit küld, helye lenne, háziszerverbe is elfér.
Mondtam, hogy utalok bármi... Napokkal később reakció, hogy már X-Y fórumtag elvitte a procikat is...
Mondom akkor mi van, arra még reagált, aztán a szembesítésre, hogy itt mindenkit hülyére vesz a Hardveraprón már nem...
Abszolút semmi helye itt, nulla üzleti érzékkel kezeli az egészet... Hogy csaló-e, nem tudom, de nah...
Kellemetlen és felesleges perceket okozott nekem is, hasonlóan, mint itt már pár fórumtagnak, én még volt akinek linkeltem is, hát égett is a pofám, hogy mint utólag kiderült csak kuponokkal szerzett magának értékelést, meg sok esetben ugyanazon tag 5-6x értékelte, valószínűleg valami cimbora...
Szóval nálam is "elrúgta a pöttyöst"...
-
Engedd meg hogy dicséretnek értsem amit rólam és a türelmemről, emberek iránti bizalmamról írtál, nem pedig lehülyézésnek.
Ez így is van, elképesztő türelem és mások iránti jóindulat van benned.(1) ti úgy érzitek, hogy a HA rendszere hatékonyan lefedi az ilyen pusztán "erkölcsi" eseteket, és nincs ok semmilyen módosításra? Nincs szükség arra hogy az ilyen eseteknek bármilyen nyoma maradjon?
Nem, nem fedi le (mások rendszere sem), de van ötletünk a helyzetre (csak fejlesztői kapacitást nincs).
(2) Azt mondod a jog irányába kell mennetek. Akkor ha jól értem, a HA jogi álláspontja az hogy köztem és az eladó között nem jött létre semmilyen adásvételi szerződés ami az eladóra is kötelességeket rótt volna?!Egyrészt ez nem, ez nem álláspont, azt akkor lehet kialakítani, ha adatokat és tényeket látok, de csak a te elmondásodat láttam.
Másrészt ha van is álláspontom, kérdés hogy abból mit tudok betartatni. Nem vagyok bíróság, nem tudok senkire semmit sem kötelezni. És az erőforrásaim sem véglegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- E-book olvasók
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest