Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosanyi
újonc
válasz
kovi19980103
üzenetére
Helló!
Sajnos én a jófogás-on estem bele ugyanebbe a csapdába. Én is erre a számlaszámra utaltam, ugyanígy i5-6600K procit vettem (volna). Tegnap meg is tettem a feljelentést a soproni kapitányságon. 20 perc volt. Szerintem te is jelentsd fel. Az ilyeneket ki kell vonni a forgalomból!
Üdv. -
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
kovi19980103
üzenetére
Bankkeresővel nézve ide utaltad a pénzed, én feljelenteném + a bankhoz is tennék bejelentést.
10104167-88567900-01004002
Budapest Bank Zrt. Pestszenterzsébet
1203
Budapest, Török Flóris u. 70.A lakhelyed szerinti rendőrkapitányságon tudod indítani az ügyed. Ha nem sorozatcsaló, van esélyed a pénzed visszaszerzésére, a feljelentésnél kérd meg, hogy rögzítsék: kártérítési igényed is van.
üdv:
KEndre
PH -
PHM
addikt
válasz
kovi19980103
üzenetére
Itt jelentsd, s olvass vissza. Lehet, nem te vagy az egyetlen áldozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest