Hirdetés

2017. március 28., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-01-27 08:42:40

PROHARDVER!

- CSAK az írjon, akit anyagi kár ért és CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
- amit írj le üzletfeledről: nicknév, linkeld adatlapját + az apróhirdetést, az okot max. 10 sorban, de személyes adatát ne!
- ha már jelentetted a Hardveraprón, akkor sem itt sem máshol már nem kell!
- ne írj indulattal, fenyegetőzve, vagy ha még egyeztettek,
- moderátori válasz a bejelentésedben lesz (link: "itt szóltam hozzá" rész ikon)
- ha a problémád megoldódott, írd meg a topicban is az eredeti hsz-re válaszolva
További információk, linkek:
- a rendőrségi feljelentés menete
- partnered adatait csak a rendőrség kérheti ki, ha feljelentetted (mi nem fogjuk)
- ha egy üzlet jól zárult, a hardverapró értékelési rendszerét használd!
- üzletrontókat a Jelentem gombbal jelezheted

- a korábbi "Akikkel jó vigyázni az üzletelés során!" topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19604) zsoltdeak17 válasza zsoltdeak17 (#19585) üzenetére


zsoltdeak17
(tag)
LOGOUT blog (1)

Két napja írta a srác, hogy kivitelezhető ötletnek tűnik. Erre ma ír, hogy utaljak vissza 7 ezret, és majd utána ő visszaküldi a lapot, holott még a hibájáról sem tudtam meggyőződni. 9 napos újonc, véleményem szerint érthető volt, hogy ezt visszautasítottam... Vagy nem?
Tényleg bocsi a sok kérdezősködésért, de ilyen helyzetben még nem nagyon voltam, s szeretném korrekt módon rendezni a dolgokat.

Ide valami értelmeset kellene írnom? Időt kérek! Még gondolkodom rajta...

(#19605) Garf. válasza Garf. (#19597) üzenetére


Garf.
(tag)

Én ma megtettem a feljelentés Noncsu SSD-vel kapcsolatban. Aki érdeklett az ügyben keressen meg nyugodtan.

[ Szerkesztve ]

(#19606) dugynok


dugynok
(fanatikus tag)

Üdv,

Bár nem csalók, szeretném az utókórnak itthagyni két tag nevét.
Hírdetek egy ingyen elvihető asztali dvd lejátszót multhét óta, melyre először dagobertpoci jelentkezett. Kommunikáció nehezen ment, volt, hogy több napon keresztül nem válaszolt pedig időpontokat egyeztettünk és más is érdeklődött a lejátszó iránt, de úgy gondoltam az elsővel egyeztetek a korrektség miatt. 3.-án még megkértezte a 8.-i átvételt jó-e, válaszoltam, hogy igen. Itt abba maradt a komunikáció részéről... Kedden délelött ráírtam, hogy akkor mi lesz, mert vinné más is, délután írt csak a megkeresésemre, hogy adjam másnak. Van mit javítania a komunikáción!
Egyből jeleztem a második érdeklődőnek core2trio -nak, hogy akkor viheti, mert az elsőt nem érdekelte. Mondta, hogy érdekli, küldtem telószámot és másnap reggel hívott. Megegyeztünk, a helyben (hozzá vittem volna) és a nagyjábóli időben is (12-13 óra között), de jeleztem, hogy még pontosan nem tudom mikor érek oda, érkezés elött fél órával jelzek. Jeleztem, hogy motorral megyek - gondolható, hogy fér el a motorba egy asztali lejátszó. A megbeszélt helyre érkezés elött ráírtam, hogy fél óra és ott vagyok, majd egyből pattantam is a motorral zsebre vágva a telót. Kb. 10 percre rá hívott, de csak a véletlenen múlt, hogy fel tudtam venni, mert meg kellett állnom tankolni. Kérdezte, hogy úton vagyok-e már. Mondtam, hogy igen el, már úton vagyok. Ekkor jelezt, hogy mégse kell, majd hív (SICC!!), ha aktuális és letette... Vihettem haza (+20Km) benzin + idő költségen, mivel a motorba nem fért volna el, mert vásárolnom is kellett menni. SMSben elküldtem a p***ába az inkorrektsége miatt.

Bocsánat a hosszú írásért, de így érthető és tiszta az egész történet.

Új, AUKEY szivargyújtós 2 usb portos (2x2.4A) autós töltő eladó tőlem ---> HardverApró-n

(#19607) Duree


Duree
(PH! kedvence)

http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_h77-d3h_1 a fenti linken hírdetett egy alaplapot "gqtcha" nevü forumtárs,
a dolog érdekelt privátban leveleztünk én az árból nem is alkudtam mivel korrektnak tartottam.Megegyeztünk mindenben és megbeszéltük , hogy pénteken 9-10 óra között a Keletiben találkozunk.Én a többi hírdetést lemondtam mivel ez a lap megfelelt.A megeggyezés után 1 óra múlva írja az ember , hogy éppen most adta el másnak.Na én ezt kikérem magamnak ha már egyszer megegyeztünk akkor ez pofátlan és inkorrekt dolog a részéröl.Legalább elnézést kért volna de nem még neki állt feljebb.Ugyan anyagi kár nem ért de miatta elszalasztottam több más ajánlatot.Mindenkit óva intek ettöl az embertöl mivel rendkívül inkorrekt.Senki ne üzleteljen vele.

Notebook javítás alaplapszinten is.Smd alkatrészek cseréje Ersa BGA állomással BGA ick ,foglalat és csatlakozók cseréje.

(#19608) gqtcha válasza Duree (#19607) üzenetére


gqtcha
(újonc)

:) A megegyezés amikor mindkét fél igent mond, ha jól tudom nem mondtál igen-t az időre, az meg már nem az én hibám, hogy mást is érdekel.

(#19609) gqtcha válasza gqtcha (#19608) üzenetére


gqtcha
(újonc)

Idáig senkinek nem volt problémája, de szerinted neked ígértem a terméket ami nem igaz. Azt irtad nekem, hogy kár ért amiért én vagyok szerinted a felelős. Mellesleg miért osztanám meg veled azt, hogy mással is üzletelek? Nem hiába privát üzenetben beszélünk. Mostantól kérlek oszd meg velem, hogy éppen kivel beszélsz privátban. :)

(#19610) dome34


dome34
(lelkes újonc)

Hali!
Jelenteném picizoli felhasználót, ezt a vinyót vettem meg tőle, az árát + a postaköltséget 2500Ft-ot átutaltam neki, állítása szerint párja feladta, de se csomag se válasz a privát üzentekre nem érkezett. 02.23 óta be sem lépett, azóta elérhetetlen.

A másik felhasználó Noncsu akinek az SSD árát és postaköltséget utaltam át többekkel együtt de a terméket nem kaptam meg én sem. Itt a feljelentést meg fogom tenni, csak sajnos most nincs rá lehetőségem!

üdv Attila

Tisztelt Felhasználó!

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen.

Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem!

Köszönjük megértését!

[ Módosította: Kalandor ]

-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!

(#19624) kisninja


kisninja
(őstag)

szilagyi Ez a féreg engem is átbaszott én vagyok a harmadik.
Ezzel az üzlettel
Örülnék ha mind a hárman tennénk feljelentést. Nagyobb az esély.

[ Módosította: Kalandor ]

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#19627) Sziszilabi


Sziszilabi
(újonc)

Sziasztok,

Problémám akadt smithie85 fórumtárssal, ezen Ramaxel 2gb ddr3 notebook memória vásárlása kapcsán.

2017.02.22-én reggel elutaltam az összeget, az eladó 23-án jelezte, hogy nem kapta meg.
Furcsáltam, de felhívtam az ügyfélszolgálatot, megerősítették, amit internetbankon keresztül is láttam, hogy megterhelték a számlámat az összeggel. Készítettem egy screenshotot, amit elküldtem az eladónak.
Feladta, teszteltem két HP laptopban is, de sajnos a windows indulása után behalt, amiről fotót+videót készítettem.
Visszapostáztam ajánlottan, a posta adatai szerint március 1-én át is vette, 8-án írtam rá, közölte holnap utalja, mert csak 2 napja kapta vissza. Sajnos azóta sem utalt.

Nem nagy összegről van szó (1.500 Ft+oda-vissza posta), gondolom nem is látom, de maradjon meg a neve az utókornak.

Üdv Attila

Egy hete van rendezni.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, az az igazság... akármennyire valószínűtlen is.

(#19638) Duree válasza gqtcha (#19609) üzenetére


Duree
(PH! kedvence)

Rövid az eszed, te írtad , hogy csütörtökön vagy pénteken a Keletiben 9-10 óra között tudunk találkozni, én erre azt válaszoltam , hogy rendben van Pénteken 9-10 között jó lesz.Mire egy fél óra múlva azt írtad , hogy eladtad másnak, na ez az inkorrekt magatatás.Részemröl befejeztem a dolgot 11 év Prohardver tagság alatt még senki sem viselkedett így velem.

Notebook javítás alaplapszinten is.Smd alkatrészek cseréje Ersa BGA állomással BGA ick ,foglalat és csatlakozók cseréje.

(#19639) Cateyes


Cateyes
(újonc)

Sziasztok!

Sajnos sikerült nekem is egy csalóba botlanom , egy Dell 7720-as laptopot hirdetett az illető amit meg akartam venni tőle , mivel vidéken lakom megegyeztünk ,hogy elhozza személyesen nekem és az útiköltségre 5000 forintot utaltam neki!
A megbeszélt napon nem jött az illető , majd másnap nagy nehezen irt ,hogy mínuszban volt a számlája amiről állítólag nem tudott és ezért nem jött , majd erre hivatkozva egy újabb összeget szeretett volna kicsikarni.
Ezután jelentettem és kitiltattam az oldalról!

Igérete ellenére a kérdéses összeget azóta sem kaptam vissza tőle illetve semmilyen megkeresésre sem válaszol már!

Felhasználóneve: [link]
Hirdetése: [link]

[személyes adatok törölve]

Kérem ha valakiket még átvert jelentkezzen nálam!

[ Módosította: Intruder2k5 ]

(#19640) ronaldo35


ronaldo35
(újonc)

toto2700reg ezzel az eladóval senki ne üzelteljen szégyelje magát hogy fanatikus tag és lehuzgálja az emberekt ,igaz úgy vásároltam a készüléket hoyg a kijelzö hibás foltos de az nem volt a hirdetésben hogy hangszóró sem jó nagyon halk aksis is szar az aksija ,és clone is a készülék ,a középső gomb is majd ki esik annyira kotyog ,a kijelzö villadozik szóval egy nagy rakás szar az egész amiért kifizettem neki 22000 ft nem is arról van szó hanem a becsületről ennyire kell neki 22000 ft ? a másik dolog meg az megkaptam am készüléket jeleztem neki h nem jó oldjuk meg vhogy azt mondta vissza küldi az árát erre 2 nap után ir hogy aludt rá 2 napot ő nem küldi vissza a készülék árát megteszem holnap a rendörségen is a feljelentést ellene!

igy hirdette a készüléket most meg gyorsan letörölte a hirdetést :) Szánalmas!

Irtam privatot amiben kertem valamit ..Addig nem lepunk tovabb.

[ Módosította: domperke ]

(#19641) toto2700reg válasza ronaldo35 (#19640) üzenetére


toto2700reg
(fanatikus tag)

Én ehhez annyit tennék, hozzá, hogy hibás és alkatrészként hirdetett telefonnál már nincs garancia. Ennek tudatában vetted meg.

A telefon NEM clone, mert én frissítettem a hivatalos szoftvert. Nem 22000ft, hanem 21000ft plusz posta.

Aksi jó. A hangszóró az lehet, hogy halk. Már egy ideje nem használtam.

http://hirora.hu

(#19642) toto2700reg válasza ronaldo35 (#19640) üzenetére


toto2700reg
(fanatikus tag)

Nem töröltem le a hirdetés, hanem archiváltam.

http://hirora.hu

(#19645) odrif


odrif
(PH! addikt)

Nos nekem nem következett be az átverés, de azért leírom amit tapasztaltam név és termék megjelölés nélkül, azért így mert nem akarok vádaskodni de azért érdekes az eladó hozzáállása.

Azzal kezdeném hogy egy 50.000 forint értékű termékről van szó amit egy 3 napja regisztrált felhasználó árul.
A termék amit hirdetett a lakhelyemtől távol van és kérdeztem hogy hogyan jutna el hozzám.
Vissza írt hogy majd megkérdezi a kollégáit hogy járnak-e erre ahol lakom és akkor elhozzák nekem.
Ezt követően elkérte a számomat és Ő is megadta az övét.
Tekintettel hogy hétvége volt én nem hívtam, és Ő sem keresett.
Majd a mai napon reggel hívott magántelefon számról. Felvettem, de mondtam neki hogy délután vissza hívom mert dolgozom. Már az gyanús volt hogy magán számról hív.
Ezt követően 11 körül megint hívott szintén magántelefon számról. Kérdezte hogy érdekel- e még a dolog.
Mondtam igen, és hogy van-e a termékre garancia stb.
Majd szóba került hogy akkor hogyan jutna el hozzám.
Mondja hogy senki nem jár erre így marad a posta.
Mondom neki akkor küldje futárral, (még futár céget is ajánlottam) kifizetem a futárnak a terméket és akkor rendben van. Előre nem utalok.
Erre közölte hogy mit képzelek magamról, nem érzem úgy hogy szemtelen vagyok?
Mondom miért is?
Mert Ő az eladó és hogy mindenki ilyen Magyarországon hogy senki nem mer előre utalni, meghogy Ő is vásárol Ebay-ről meg Paypal-al fizet, és máskor is szívott már az utánvétes dolgok miatt stb. stb.
Mondom neki én csak javasoltam hogy mi lenne a jó, de akkor köszönöm nem kérem a termékét és adja el másnak és letettem a telefont.
Ennél kulturáltabban nem tudtam rendezni a dolgot.

[ Szerkesztve ]

✂– – – – ✂ – – – – ✂ – – – – ✂ – – – – ✂ – – – – ✂ – – – – ✂ – – – – ✂ – – – –

(#19648) wolfman


wolfman
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Jelenteni szeretném gornn felhasználót! Vettem tőle egy laptopot. A szerkezet működőnek volt meghirdetve, ám időnként számítani kell lefagyással VGA hiba tünetekkel, egyébként, ahogy írta, szépen fut. Nos kézhezvételkor a laptop egy istennek se volt hajlandó elindulni egy alkalommal sem, rögtön fagyott. Se csökkentett mód, se semmilyen formában nem lehetett használatra bírni. Windows újratelepítés után jól ment, majd driver telepítéskor megint instant halál, tehát egyáltalán nem lehetett használni, pedig próbálkoztam sokat vele.
Jeleztem neki a dolgot, de mivel a notebook-ra szükségem volt, elvittem közbe szervizbe helyben, ahol a helyi szakember megállapította, hogy a laptop már volt szerelve, egyértelmű jelei voltak (annak ellenére, hogy emberünk érintetlennek vallotta). Miután jeleztem felé nemtetszésemet és hogy úgy látom igazságosnak, hogy a szerelés felét állja (nem akartam az egészet, mert hibás volt ugyan a hirdetésben, de nem használhatatlan), ami 7500Ft lett volna. Mondtam, hogy 3 lehetőség van. Fizet vagy feketét kap az üzlet ezen részére avagy beírok a csalós topikba róla. Vitába keveredtünk, miben beszélt mindent össze vissza, feltételezem moderátoroknál is utána járt a dolgoknak, mert kételkedett a szerviz hivatásosságában, valamint jelezte, hogy csak akkor hajlandó fizetni, ha tudok neki mutatni egy munkalapot a szerelésről. Egy kis idő után ezt meg is kapta lefotózott formában, részemről teljesítettem a kérést, azóta viszont egyszer belépett, elolvasta az üzenetet (feltehetően) majd azóta ezen profilja felé se néz, gondolom nem véletlenül.
Azért írom, hogy EZEN profilja, ugyanis közben nézelődtem az interneten, aztán a google ezt köpte nekem ki. Szóval most vagy neki van két profilja vagy a csávó más képeivel árulta a laptopot nagyjából egy év késéssel. De erre azt hiszem csak a modik tudnak választ adni nekem IP egyeztetéssel. Én arra is kíváncsi lennék, hogy van-e ezen kívül másik jelenleg is használt profilja!?

Szóval az embert én senkinek nem ajánlom és bár túlságosan nem károsultam meg, de máshogy kaptam meg az árut ahogy kértem, nem tartotta a szavát és bujkál is, amit ha fel is bukkan tutira valami külföldi vagy vidéki úttal fog magyarázni, bár mostmár pont nem fog érdekelni.

Vettél egy hibás notebookot, ami produkálja is a leírt hibát (nem másikat, nem a kijelzője rossz, stb.), ezzel mi nem tudunk mit kezdeni.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha az ördög a pokolban megbünteti a rossz embereket, akkor ő igazából jófiú, nem!?

(#19652) tomi3run válasza zsoltdeak17 (#19604) üzenetére


tomi3run
(újonc)

Mr.johnson már kisütött vga-t adott el... Senki ne vásároljon tőle!!!!!!!!!!!! Ő és a "népes családja" előszeretettel ad el használhatatlan termékeket!! óvakodjatok tőle!!!!!!!!!!!!!

(#19653) gqtcha válasza Duree (#19638) üzenetére


gqtcha
(újonc)

Értem, szia.

(#19654) wolfman válasza wolfman (#19648) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

Nagyon nem is kell, csak nézzetek utána a profil egyezéseknek, hogy most ennek az úriembernek van-e másik használatos profilja, ennyi. Ezt gondolom még nem gond megtudni.

Vettél egy hibás notebookot, ami produkálja is a leírt hibát
Vettem egy autót, aminek néha leáll a motorja, közben meg el sem indul. Azért nem ugyan az.

[ Módosította: Kalandor ]

Ha az ördög a pokolban megbünteti a rossz embereket, akkor ő igazából jófiú, nem!?

(#19655) Kalandor válasza wolfman (#19654) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Vettél egy VGA hibás terméket, ami VGA hibát ad (hogy hányszor, az mindegy, ha hibás az az alkatrész, hibás), ezzel mi nem tudunk mit kezdeni, a rendőrséget tehetsz feljelentést, ha ezzel nem vagy elégedett.

(#19657) qwewq


qwewq
(újonc)

Én átutaltam neki 6000Ft jelenleg vissza is vontam 3napja regisztrált a hardveraprón,újra feltűnt Silling István. :W

(#19658) storm4


storm4
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ezen az oldalon is sikeresen átverés áldozata lettem! :W

Wholen felhasználóval cseréltem volna az ő készülékét az az enyémre.
Én sajnos postáztam a sajátomat, de ő azóta sem tett semmit az üzlet rendezésére és azóta sem volt belépve.

Neve, címe ,telefonszáma, e-mail címe rendelkezésemre áll, ha kell az adminok számára.

A feljelentést 2017.március 22.-én megtettem!

Üdvözlettel,
Kovács Péter (storm4)

Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

[ Módosította: Kalandor ]

Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.

(#19659) Sziszilabi válasza Sziszilabi (#19627) üzenetére


Sziszilabi
(újonc)

Köszönöm a közbenjárást, a fórumtárs rendezte a tartozást.

Ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, az az igazság... akármennyire valószínűtlen is.

(#19660) Tibee86


Tibee86
(PH! kedvence)

Üdv!
2017 február 25-én vásároltam meg ezt a telefont Polycar nevű felhasználótól. Ez egy szombati nap volt, a személyes találkozáskor kiderült, hogy a számla ami hirdetésben is szerepel (anélkül meg se vettem volna, garancia miatt fontos) a könyvelőjénél van, de ígéretet kaptam arra, hogy a hétfői napon megkapom.
Ez több mint egy hónapja volt, azóta minden egyes nap írtam neki (szívesen megmutatom az összes privát üzenetet) vagy hívtam telefonon, minden alkalommal volt valamilyen kifogása amiért épp nem ér rá, vagy épp miért nincs nála a számla.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben mit tudok tenni? Nyilván számla soha nem is volt, végig csak húzta az időt.

(#19661) Tibee86 válasza Tibee86 (#19660) üzenetére


Tibee86
(PH! kedvence)

Közben felhívott mivel látta, hogy ide került az ügy és közölte, hogy őt nem érdekli a dolog csináljak amit akarok.
Ha engem átvert biztosan sok más embert is átfog, kérdés van ilyen eladónak helye a hardveraprón?

(#19662) Polycar válasza Tibee86 (#19661) üzenetére


Polycar
(újonc)

Több alkalommal is beszéltünk, de semmiképpen nem minden nap. Ahogy azt is megbeszéltük a legelejétől kezdve, hogy megfogod kapni a számlát. Viszont tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon lassan megy, ezért több alkalommal is felkínáltam azt, hogy ha nem szeretnél tovább várni, akkor visszavásárolom tőled a készüléket, amire neked az volt a válaszod, hogy "nem szeretnéd már visszaadni, mert úgymond szépen belaktad" ezért abban maradtunk, hogy rendben, akkor vársz türelemmel és összehozzuk a találkozót. Ezt követően megbeszéltük, hogy a mai napon találkozunk de jeleztem feléd telefonon, hogy kések és ha végeztem hívlak, ahogy ezt smsben is megírtam, amit Te nyugtáztál is egy oké válasz üzenettel. Miután végeztem a dolgommal, meglepődve tapasztaltam a privát üzeneted és az itteni bejegyzésedet, mivel még mindig élhettél volna azzal a lehetőséggel, hogy visszaveszem tőled a telefont, ha nem szerettél volna tovább várni a számlára, ezért nem értem miért volt szükség az itteni bejegyzésedre, de igyekszem megérteni és elfogadni. Ismételten felveszem veled privát üzenetben a kapcsolatot és megoldjuk az ügyet.

[ Szerkesztve ]

(#19663) Tibee86 válasza Polycar (#19662) üzenetére


Tibee86
(PH! kedvence)

Szerencsére a privát üzenetek nem tűnnek el .Azokból látni milyen sűrűn érdeklődtem a számla miatt és milyen furcsábbnál furcsább indokok miatt tartunk több mint egy hónapnál az ígért, és az utána lévő sok sok dátumhoz képest. Valóban akad 1-2 napos kihagyás elvétve, de csak akkor azért mert épp telefonon kaptam újabb ígéreteket akkor a számla átadásának napjáról.
Múlthét csütörtökön kértelek meg arra, hogy bármikor jelölj meg egy időpontot még azon héten amikor neked jó, találkozzunk és ha addig sincs meg a számla akkor visszavásárolod a telefont.Ebből lett a mai nap 16:00 óra "éskőbe vésett hogy ott leszek.", ami miatt a munkából is előbb eljöttem, 2 órakor direkt fel is hívtalak, hogy akkor biztosan ott leszel vagy sem, akkor kértél egy órát a válaszra, majd hívsz 3 fele. 15:40-kor úgy voltam már felhívlak, akkor ugye elfelejtetted az órádat átállítani...15-20 perces dolgod van még és utána hívsz. 16:16-kor üzenet, hogy még nem végeztél. 6 óra fele többször hívlak, de ki vagy kapcsolva.
Miután leírtam ide a problémám hirtelen vissza lettem hívva, és alpári stílusban közlöd, hogy nem érdekel a továbbiakban az egész, hogy képzelem, hogy jeleztem a problémámat itt...Többszörösen rám nyomtad a telefont miután próbáltam valahogy elérni, hogy találkozzunk és zárjuk le ezt a dolgot végre. Nyilván sokadszorra én se olyan stílusban ahogy azt illik.
Valóban csak lestem olyan bejegyzésed írtál, ahogy említetted is az utolsó kinyomásnál...

(#19665) Polycar válasza Tibee86 (#19663) üzenetére


Polycar
(újonc)

Nem tudom a mi ügyünkben miért fontos kérdés az, hogy többet beszéltem veled mint a kedvesemmel, de ha megerősítés kell akkor tessék, igen valóban sokat beszéltünk.

Te egy olyan számla miatt írtál ide (és még máshova is) amire valójában semmi szükség nincsen, mivel anélkül is tökéletesen érvényesíthető a garancia, és kb semmire nem jó, de ezt Te is tudod mivel van a telenornál ismerősöd az állításod szerint. Viszont abban igazad van, hogy a leírásban szerepelt, hogy adok mellé számlát ami még nem történt meg, de ezért is kínáltam fel több alkalommal a visszavásárlás lehetőségét amivel te eddig nem éltél.

Minden ezzel kapcsolatos további teendőt privát üzenetben megbeszéltünk.

galaxys80:

Ez csak számomra egyértelmű?

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért és CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett

Köszönjük az ötleteidet, de ezzel szerintem ő is tisztában van és ha ilyentől tartana már visszavásároltatta volna velem, vagy ha nem akkor is a lehetősége még mindig meg van rá.

De további ötletmegosztásra a privát gombot ajánlom.

(#19666) Kalandor


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Tisztelt Tibee86 és Polycar!

Mi ebben a kérdésben nem tudunk igazságot tenni, mivel az eladó felajánlotta a visszavételt, a vevő pedig nem élt vele.
További hozzászólásokat a témában nem kérünk, köszönjük!

üdvözlettel

(#19667) Tibee86 válasza Kalandor (#19666) üzenetére


Tibee86
(PH! kedvence)

Felajánlotta igen, viszont találkozásra nem hajlandó egy teljes hónapja, többszörösen megírtam neki, hogy mivel a számlát nem juttatta el még mindig legyen szíves visszavásárolni a telefont. Minden időpontot lemond valamilyen indokkal.
Valóban nagyon "rendes" tőle ez a felajánlás, de ez ennyivel le is van részéről zárva, mert találkozni nem hajlandó, hogy ezt megejtsük.
Tegnapi na ugye ide ismét nagyon kedvesen megírta, hogy eljuttatja a számlát vagy visszavásárolja. Ezt hallgatom tőle 1 teljes hónapja, nagyon szívesen megmutatom Neked a privát üzeneteinket, abból egy kicsit más képet kapnál az eladóról. Teljesen értem, hogy itt ilyen stílusban és így adja elő a történetet (ezt telefonban is közölte velem, hogy csak figyeljem milyen bejegyzést fog ide rittyenteni).
Egy hónap után most épp azt ajánlotta fel, hogy elküldi postán (vajon eddig ezt miért nem tette meg?). Ez is egy ugyanolyan időhúzás csak, mint ahogy beteg a gyerek, külföldön vagyok, a könyvelőnél van és a többi kifogás amivel lerázott folyamatosan.

[ Szerkesztve ]

(#19668) Tibee86 válasza Kalandor (#19666) üzenetére


Tibee86
(PH! kedvence)

Közben egy másik fórumtárs rámírt leírva az ő történetét az eladóval, az az ügy lassan a rendőrségre kerül. Nem értettem miért van felfüggesztve az összes hirdetése az eladónak, de most már világos.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jelentsd a csalókat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.