- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát küldjek a tulajdonosnak egy formális levelet arról, hogy a szerződésben foglaltak alapján kérem vissza a kaució visszafizetését, mivel a szerződésbe nincs belefoglalva a felmondási határidő? És a Polgári Törvénykönyv erre nem tér ki? Ne haragudj a sok kérdésért, de nem akarom elbukni a kauciót. Január 27-én jelentettem be a költözést.
A 17.000 forint rezsi költséget is csak akkor kell fizetnem, amikor megérkeznek a számlák és az alapján kerül elszámolásra? Fogalmam sincs, hogy most milyen lépéseket kellene tennem, milyen sorrendben.Most látom, hogy csak hardveraprós jogsegély van. Ez esetben bocsánat. Próbáltam hívni valami Jogpont+ számot, az nem üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest