Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébenhercegnő
csendes tag
Sziasztok!
Engem is meg akart károsítani egy bizonyos Zoty@ [link] nevű hardveraprós.Eladtam neki egy msi eclipse plus alaplapot tökéletesen működő állapotban.Kb 1 hétig volt nála, olyan kifogásokat mondott hogy nem működik a lap és próbálgatta mindenféle memóriákkal...Mondom okés akkor küld vissza,ugye bár a hirdetésben én nem vállaltam rá garanciát.Privát beszélgetés alatt én leszűrtem már hogy ő át akar engem verni ,mert mindig ara hivatkozót hogy ő hány éve már itt van stb, stb, szöveg...Mikor megérkezett az alaplap (itt titoktartási nyilatkozat miatt nem mondhatom el a részleteket) csak annyit hogy hiányosan és sérülten küldte vissza az alaplapot.Így ezzel a lendülettel ment is vissza a címzettnek.Ezúton ajánlok neki egy kőkemény fekete pontot csalási kísérletér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assetto Corsa Rally
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest