Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadow91
csendes tag
Hello mindenki nos következőre kérnék vmi választ. Van 1 tag aki elutalt nekem pénz 55 550 Ft egy tabletre nos nem tudtam neki szállítani. A pénzt visszafizettem neki de ő a dupláját kéri és fenyegetőzik idézem.
"Ne sirj meg hisztizz, még nincs itt az ideje, hanem villantsd a cuccot!
Ne küld vissza a pénzt, hacsak nem akarod a dupláját küldeni! Azért mert átvertél, mert ültél a pénzemen
Nem szokásom fenyegetőzni, meg megveretni meg ilyenek, mert ez a kisstílű és büntetendő, ráadásul elavult...Megbeszéltünk egy üzletet, két héttel ezelőttre vállaltad hogy teljesited! Nem tudtad teljesiteni, plusz átvertél, igy ha visszautalod is, nincs rendezve az üzlet!
Küldd inkább vagy tankold meg az autódat és hajrá!
Szép estét!"
De mivel vertem át?? Ha nem beszéltem volna vele v válaszoltam volna az e-mailre v a pénzt nem adtam volna vissza miután elküldte a pénzt többet nem kerestem volna akkor lenne átverés. Nem tudtam teljesíteni amit kért de a pénzt visszakapta tehát átverésről szó sincs v igen???
Ha esetleg rendőrségre megy akkor tudom magam igazolni a bankszámla kivonattal h visszautaltam neki nem átvertem csak én se tudtam h a csomag nem kerül hozzám és én vissza adtam neki az 55 550 Ft de azt állítja átvertem sztetek is ez átverés ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest